מחפש מומחה לקידום אתרים

com40

New member
מחפש מומחה לקידום אתרים

התבקשתי ע"י עסק המוכר מוצרים בקמעונאות לקחת את האתר שלו לידי ולהביא לכך שהאתר יתחיל למכור מוצרים בארץ ובחו"ל. לעסק יש מוצרים איכותיים, מבוקשים וברמה גבוהה. עסקים בסדר גודל כמו שלו עם מוצרים דומים כבר מוכרים בארץ ובחו"ל המודל העסקי שסיכמתי עם בעל העסק הוא מחיר ל LEAD. תדרש כאן עבודה שמהותה: קידום האתר במנועי חיפוש וכן שיפור העיצוב של האתר כך שיגרום לאנשים לבצע קניות. האם אתם מכירים אדם (או משהו מביניכם) שירצה לקחת פרוייקט כזה על עצמו? האם זה הפורום לשאול שאלה זו או שלדעתכם עלי לשאול/לפרסם מודעה במקום אחר/נוסף? אני לא עובד עם החברות שפועלות בתחום כי העסק ישלם לפי הצלחה (LEAD - ים). הבהרה: בזכות השותף שלי לא תהיה בעיה לדעת עם הפונים אלי מבנים ובעלי ניסיון בתחום.

lerontal

New member
יש הרבה מומחים וחברות אבל אפשר גם לבד

השאלה היא אם אתם מסוגלים להקצות לזה מישהו שיעשה את הקידום לבד. אתה יכול להכניס את השאלה גם בפורום אינטרנט שיווק ופרסום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1182 בהצלחה

orenchuk

New member
יש לחבר שלי חברה שתספק לך את השירותים.

כעקרון הם חב' לבניית אתרים, אבל אני יודע שמבצעים קידום אתרים ו SEO לאתרים רבים בארץ, ובעיקר בעולם. אני לא יודע אם אני יכול לכתוב לך פה כמה מילים מאד מאד נחשבות שהם קידמו בחו"ל. תבדוק:

למעלה