מחפש מומחה רפואי שמתמחה בכתף

mike311

New member
מחפש מומחה רפואי שמתמחה בכתף

עקב תביעה של פגיעת כתף שנדחתה ע"י הביטוח נאמר לי ע"י עורך הדין שכדאי שאתייעץ עם מומחה רפואי לכתף ואם יקבע הנ"ל שיש פגיעה תוכל קביעתו להתקבל בבית המשפט אשמח אם אקבל כאן או באישי שמות של מומחה כזה מאיזור המרכז . תודה

ranibe

New member
שני מומחים

יש כמובן עוד הרבה יותר: ד"ר מוזס גבריאל וד"ר פריטש - שניהם מומחים לכתף.

mike311

New member
תודה . איך אפשר להגיע לד"ר מוזס ניסיתי

לחפש וקבלתי כמה כתחובות בכמה מקומות שונים ולא יודע מה הנכון אודה לתגובה כאן או באישי . תודה

ranibe

New member
אני חושב שיש לו מרפאה ברח שטרית 6

בבניין של הוועד האולימפי.

Andrei D

New member
"מי? מה? מו?"

איזה "ביטוח" דחה לך את התביעה? איזו תביעה? במסגרת מה? על סמך מה דחה? זה לא רציני סתם ככה ללכת לרופא מומחה כלשהו שיתן לך חוות דעת או הערכת נכות... ולמה עו"ד שלך לא מפנה אותך למומחה? משהו לא ברור לי מהסיפור שלך...

Andrei D

New member
איזה "ביטוח" - הכוונה לסוג של ביטוח, כגון:

ביטוח חובה, תאונות אישיות וכד'

mike311

New member
מי מה מו

אז ככה ... הגשתי תביעה בעקבות שבר בעצם בריח ושהתחברה בעיוות ויש לי שם כאב וגם מגבלה קלה לכאורה חב הביטוח כתבה שלפי הממצאים שבידי אין לי כל מגבלה והם הציעו סכום נמוך ואז פנה אלי עורך דיני ואמר שלדעתו לא כדאי לי לריב עימם משום שאין לי הרבה סיכוי ומשלא התרציתי אז הוא ( עוה"ד ) הגיש בקשה למשפט בינתיים סכמו עורך דיני וחב הביטוח שהם מסכימים שאלך למומחה שמוסכם על ידי 2 הצדדים ללא משפט ואז נשלחתי לרופא שבדק אותי במשך כ3 דקות דקות והוא כתב בתשובה שאין לי כל מגבלה וזאת בניגוד לדעת רופא בקופ"ח שאצלו בקרתי כמה פעמים בעבר . לפי התרשמותי אין לעורך דיני חשק להמשיך לטפל בתיק הזה . והוא אמר לי שהסיכוי שלי לערער את דברי המומחה זה רק בבית המשפט על ידי חקירה ולכן אני זקוק לקביעה קודם כל של מומחה שיבדוק אותי ויתן לי הערכה האם שווה לי והאם יש לי סיכוי לערער . מקווה שהסברתי לך מי מה מו ..? תודה

Andrei D

New member
מומחה רפואי מוסכם

ככלל, הקביעה של המומחה המוסכם מחייבת את הצדדים, בכפוף לכתוב בהסכם מינוי. בהנחה שהוגשה תביעה לבית משפט, ומדובר במומחה רפואי מוסכם, הדרך לנסות לשנות את קביעתו היא ע"י הפניית שאלות הבהרה או חקירתו בבית המשפט. (קיימות דרכים נוספות, כגון: בקשה למינוי מומחה נוסף, אולם במקרה שהמומחה מונה בהסכמה בית המשפט יטה שלא להעתר לבקשה כזו.) ממה שהבנתי, אתה מעוניין ברופא שיבדוק אותך, יעיין בחוו"ד המומחה המוסכם ויתן התייחסותו לעניין סבירות הקביעה. במקרה שהרופא מטעמך יחשוב, כי חוות דעת המומחה המוסכם לא סבירה, תוכלו להעזר בו לצורך ניסוח שאלות הבהרה או בניית קווים לחקירה בבית המשפט. (אם לא מדובר בתאונת דרכים, ובכפוף לנאמר, ניתן אף להציג את חוות דעת של הרופא מטעמך. אם יתעורר הצורך לניסוח שאלות הבהרה או קווי חקירה בבית המשפט, וכן משום שעוה"ד שלך מכיר את התיק, באיזה בימ"ש התיק מתנהל/יתנהל, מיהו עו"ד מטעם חברת הביטוח, מיהו המומחה שבדק אותך וכד' - לדעתי, עדיף להתייעץ עם עוה"ד שלך לעניין הרופא שכדאי לך לפנות אליו לשם התייעצות.

mike311

New member
הבעיה שעוה"ד לא מעוניין להתעסק עם זה

לא משתף עימי פעולה

למעלה