מחפש מורה פרטי

amit h1

New member
מחפש מורה פרטי

מחפש מורה פרטי לקפוארה לשני ילדים בני 3.5 ו 5 אשמח לשמוע ממורים או ממליצים טלפון 0544-657344 עמית תודה עמית

לא ממש קפוארה

אבל ילדים בגיל הזה בכל מקרה די מוגבלים בקפוארה של ממש (מניסיון), ויותר מלמדים אותם קצב, שירים פשוטים, מה הם יכולים לעשות עם הגוף, אינטראקציה בסיסית בזוגות. עושים הרבה סיפורים ותנועות "של חיות", ובקיצור - אפשר לגמרי בפרטי. עם ילד אחד זה עשוי לצאת קצת מוזר, אבל שני ילדים זה כבר בסדר. אם הם יצרפו עוד חבר אז בכלל זה מצוין, ודווקא זה טוב לדעתי בגיל כזה קבוצה כל כך קטנה. יותר קל להשגיח שאף אחד לא עושה משהו שעשוי לפגוע בו, יותר קל שהם ישמרו על ריכוז. למישהו בוגר לא הייתי ממליצה ללמוד קפוארה באופן פרטי, כי את רוב הדברים לומדים בקבוצה - לשחק מול אנשים שונים, הפלות, כניסות, התחמקויות, איך לתזמן את עצמך מול מישהו. אלה דברים שפחות רלוונטיים עם ילדים כל כך צעירים ולכן זה לא קריטי.

אני מתל אביב... אבל

יש בשוהם חוג לילדים מגיל 5, פעם בשבוע ביום שישי בשעות 13:30-14:30. טלפון של המורה: יפתח - 054-7233335 בהוד השרון יש שיעורים פעמיים בשבוע, זה לגילאים 6-7 אבל אולי המורה שם יסכים. טלפון: רועי 052-2345934 ואולי יש פה מישהו אחר מפתח תקווה שירצה. אם תקבל פניות, אני ממליצה מאוד לבדוק מה הניסיון שלו עם ילדים, כמה שנים מתאמן, עדיפות למישהו שעבר קורס מדריכים בוינגייט. וממליצה גם לבקש לבוא לראות אימון שהוא מאמן, או אימון שהוא מתאמן בו ולהחליף כמה מילים עם המאמן לגבי מי הוא ומה הוא. פשוט יש המון שלומדים קפוארה, וחשוב לבדוק טוב שזה יהיה מישהו שיודע מה הוא עושה. (לא כל כך בשביל איכות הקפוארה שהם ילמדו, אלא יותר בשביל הבטיחות שלהם).

למעלה