מחפש מזללה באזור המרכז לאירוע עסקי

גרי רשף

New member
מחפש מזללה באזור המרכז לאירוע עסקי

אני מארגן ארוחת ערב לכ-10-20 איש.
בשנתיים הקודמות היינו במסעדות עם תפריטים מפונפנים, מחירים עוד יותר מפונפנים, ומנה סימלית..
אני מחפש מקום בו יאכלו, יהיו שבעים, ומרוצים:
משהו בסגנון של "בואו נמלא לכם את השולחן בכל מיני סלטים, תזמינו מנה עיקרית + תוספת, מנות אחרונות, וקפה על חשבון הבית..".
מסיבות ברורות המקום צריך להיות כשר.
המחשבה הראשונה שעולה לי היא "שיפודי התקווה" אלא ששם יש רק בשר ואין אופצייה לצמחונים, ואיך נאמר את זה בעדינות - מחפש מקום טיפה יותר מכובד (מקווה שאני לא מעליב..).
יש רעיונות? המלצות?

אצל עובד בכפר , ביהוד

אכלתי שם אתמול. הגעתי קצת סקפטי, היה מאוד המוני ונתן תחושה של אולם אירועים, אבל האמת שהסלטים היו מצויינים והשיפוד אנטריקוט היה מהטובים שאכלתי. הלכנו עם חבר אמריקאי ואמרתי שזאת אחלה מסעדה להציג לאנשים את המטבח הישראלי העממי.

trilliane

Well-known member
מנהל
דרבי בר דגים ביגאל אלון (יש גם מנות בשר, אבל הן לא העיקר)

המקום כשר, גדול, עורכים בו לא מעט אירועים (גם לכמות אנשים שציינת) והסלטים (במילוי חוזר, רק צריך לבקש) כלולים במחיר המנה העיקרית. לגבי צמחונים, מלבד הסלטים יש להם גם קומץ פסטות, בעיקרון, אבל מעולם לא ניסינו... לא הייתי מצפה למשהו היסטרי. סלטים ודגים הם יודעים להכין.
http://www.derbidagim.co.il/

גרי רשף

New member
אנקדוטה

נכנסתי לאתר,
התרשמתי לחיוב,
פניתי ל"צור קשר" שם כתוב "כל פנייה, בקשה או שאלה יזכו למענה ופתרונות", השארתי פרטים מלאים מה אני צריך, ו..עד כה לא חזרו.
&nbsp
טוב, זה לא קשור ספציפית לפורום הזה, אלא לתופעה רחבה יותר שנתקלתי בה המון פעמים: השקיעו המון כסף באתר, לקוח נכנס והשאיר פרטים, ואין עם מי לדבר..
ברור שהם רוצים למכור - בלי זה עסק לא שורד, אבל את האתר הקימו לא כדי למכור - החליטו להשקיע בו "כי זה בטח חשוב" ולא באמת מבינים למה הוא נועד.
&nbsp
זה בערך כמו לשים ג'קוזי בבית, לא כדי לטבול בו, אלא כדי "שיהיה ג'קוזי"..

trilliane

Well-known member
מנהל
מעולם לא ניסינו את האתר, רק טלפונית

החתולית

New member
שיפודיה משודרגת דווקא יכולה להתאים

תמיד אפשר לסכם על מספר מנות צמחוניות, כי הרי תצטרכו לסגור את התקציב והתפריט מראש.
&nbsp
שיפודי ציפורה בראשון לציון יכולה להתאים.

למעלה