מחפש מטפלת לאבי

מחפש מטפלת לאבי

שלום לכולם, אבי בן 83, חולה אלצהיימר בשלב בינוני. הוא מסוגל לנהל שיחה בסיסית של "כאן ועכשיו", לבצע קניות בסופר ומטלות פשוטות דומות, והזיכרון העמוק שלו עדיין לא פגוע. אמי בת 84 ומטפלת בו ובמשק הבית כמיטב כוחותיה הדלים. אנחנו מחפשים אישה דוברת רומנית ועברית או רוסית ועברית שתוכל לבוא לבית הורי מידי יום לשלוש/ארבע שעות, לצורך ניקיון, בישול, קניות, אירגון ושאר מטלות שדורשות מאמץ פיסי. העבודה אינה כוללת מגורים בשלב זה. אם מישהו בפורום מכיר אישה הגונה, אחראית, מסורה ובעלת נשמה - מאוד נודה לכם אם תוכלו להפנות אותה ל- 0547-606169 כמו כן, אם מישהו מכם מכיר מקום, פורום, לוח מודעות או דרך כלשהיא שתקל עלינו למצוא אישה כזו - גם על זה נודה לכם מאוד.

מני בר

New member
הכי טוב

ליצור קשר עם חברת כוח אדם. יש להם מאגר של עובדים ויוכלו להמליץ. אין לכם חוק סיעוד?

מה פירוש חוק סיעוד?

אתה מתכוון לזכאות של ביטוח לאומי לקיצבת סיעוד? לקחנו טפסים, אבל עדיין לא מילאנו.

אנימו

New member
בוקר טוב. אם הבנתי נכון מדובר

בעובדת ללא שינה והמשרדים בד"כ לא מעסיקים עובדים ללא לינה. אבל יש להם אולי מושג על מחפשי העבודה בתחום שאינם עובדים זרים או עובדים שיש להם סידור עם בעל הבית שמוכן לתת להם כמה שעות פנויות. הבעייה שנדמה לי שזה לא חוקי להעסיקם כשהרשיון להעסקתם שייך למישהו אחר וכדאי להזהר בנדון.

מני בר

New member
הבהרות

אם ההכנסה איננה גבוהה(צריך לבדוק בביטוח הלאומי מה התקרה) מבקשים חוק סיעוד בתקווה שתקבלו עזרה ווכה גם לא תצטרכו לשלם עליה. אנימו הכוונה לעובדת ישראלית כמו אלה שבאות לעבוד מטעם החוק סיעוד. יש הרבה חברות כאלה.

דורית1900

New member
חיפוש מטפלת

רק הייתי רוצה להסב את תשומת ליבך שאם אתה זקוק לעובדת הבאה יום יום מביתה, הרי עליך לחפש מישהי הגרה בסביבתם של הוריך, או לפחות במרחק נסיעה סביר. אין טעם לחפש ללא ציון מקום העבודה. האפשרויות כפי שאני זוכרת מהתקופה שחיפשתי מטפלת לילדיי - פירסום במקומון, תליית מודעות בסביבת המגורים, הפצת הידיעה על החיפוש בקרב בעלי עסקים קטנים באיזור (כמו במספרה או במכולת הסמוכות). בהצלחה.

דורית1900

New member
עוד משהו

כדאי מאד לסכם עם העובדת במדוייק מהן הציפיות ממנה. נקיון, כביסה, גיהוץ, וכו'. הייתי גם רושמת סיכום מדוייק בכתב כדי למנוע אי הבנות מצד שני הצדדים. מציעה לכלול בסיכום גם נושאי שכר.

למעלה