מחפש מידע עבור מחירון משקאות

tubi24

New member
מחפש מידע עבור מחירון משקאות

יש לי חבר שקופץ מדיי פעם לחו"ל ורציתי לדעת מה המחירים פחות או יותר של מיני ויסקים ברנדיםם ורומים... האם קיים אתר כלשהו המספק את המידע הנ"ל באתר של ג'יימס ריצרדסון אין את המחירון המלא אלא רק קטעי מחירים ועוד שאלה אם כבר איפה לדעתכם כדאי לקנות בארץ משקאות ? אם לא בדיוטי פרי .....

לא. אין. אפשר להתקשר לשירות הלקוחות

של ג'יימס ריצ'רדסון , אבל הם נותנים רק שני בקבוקים בשיחת טלפון, וזה לוקח להם בערך עשר דקות. הם גם לא נותנים מחירי שניים ב... מה שכן, באדיבות חברי הפורום והפורום השכן (יין ואלכוהול) אני מגבש טבלת מחירים של משקאות פופולארים בדיוטי פרי, כולל מחירי שניים ב... להלן הטבלה, מקווה שזה יעזור לך. וזה המקום להזכיר - מי שיש לו מחיר של משהו שאינו מופיע ברשימה, או מכיר נפח בקבוק שאינו מעודכן, או רואה תיקון כלשהו, בבקשה לכתוב... וכמובן שאין להסתמך ובלה בלה בלה...

tubi24

New member
כל הכבוד חבר !!

עלה והצלח אני יכול להוסיף לרשימה ג'וני רד ב18 דולר אבל זה היה לפני חצי שנה אז אני לא יודע כמה זה עדכני ... תטגלנו אותה כשהיא תסתיים- טוב לדעת !! כלטוב

nunimon

New member
הייתי מטאגלן, אבל המחירים משתנים...

בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה....

אין מה לטאגלן....

גם כי המחירים משתנים, וגם כי הטבלה מתעדכנת כל הזמן. לעניין הראשון, אין ממש מה לעשות, ואני מציין את העובדה הזו בכל פעם שאני מפרסם את הטבלה. אפשר להניח שגם אם המחירים משתנים, הם נשארים באותו סדר גודל, דולר או שניים לכאן או לכאן, והם נשארים באותה קטגוריית שניים ב... - לכן אפשר להסתמך על הטבלה להערכת מחיר. ולעניין השני, בכל פעם (ולא חסרות כאלה) שמישהו שואל מחיר של משהו מהדיוטי, אני מפרסם את הטבלה הכי מעודכנת. ככה שתמיד זה איכשהו יהיה בעמוד הראשון-שני-שלישי.... היוזמה באה מזה שביקשתי בקבוק אחד, וגיליתי בטעות רק חאר כך שהיה יוצא לי ממש משתלם אם הייתי קונה עוד משהו, וזה דיי השביז אותי (בתור חייל עם תקציב מוגבל גם ככה) אז החלטתי ללכת על זה.

vassily

New member
קח

וודקה: אבסולוט סמירנוף ופינלנדיה 1.75 ליטר אחד ב20 דולר ושתיים ב38 או 36 לא סגור על זה... וזה גם מלפניי כמה חודשים אז אני לא יודע ממש אם זה עדכני לעכשיו

למעלה