מחפש מידע על הכנת נשקים מברזל ועוד

SHADOW DRAGON

New member
מחפש מידע על הכנת נשקים מברזל ועוד

שלום לכ. אני חדש בפורום זה ולמעשה פעיל בעולם הנינג´יצו (נינג´ות...) נתקלתי באתר שלכם ומספר שאלות לי אליכם : 1. מי אתם, מה אתם עושים , , לפי אילו חוקים, באילו כלים אתם משתמשים וכדומה. 2. האם אתם מכירים מקום בו אפשר לקנות נשקים (קרים כגון חרבות פגיונות, מגנים קסדות) מברזל ומתכת ?

elanor

New member
תשובות

אז ככה, לגבי השאלה הראשונה, אנחנו שחקני תפקידים. מכיר את הספרים "רומח הדרקון", "שר הטבעות" או בכלל את כל עניין הD&D (מבוכים ודרקונים), אז אנחנו בונים לעצמנו דמויות שמתאימות לעולמות האלו ואז בונים לעצמנו עולם דומה (או להפך, איך שנוח). אח"כ הולכים לשטח שנראה אוטנטי ואז חלק מתחילים להרביץ אחד לשני עם חרבות, גרזנים וקשתות וחלק מנהלים ויכוחים פוליטים (שקשורים בעולם המשחק, לא על ערפאת וכאלה) ובונים "כלכלה" למשחק. לגבי השאלה השניה, אפשר לקנות נשקי מתכת בחנות ´לגבר´ שבקניון אבנת בפ"ת (הקניון ה"גדול") ואפשר להזמין משם גם קסדות ושריונות וכל מיני כאלה. זה אני יודעת בטוח, חוץ מזה אני משערת שגם ברוב החנויות של ´לגבר´ אפשר להזמין דברים כאלה. זהו. מקווה שעניתי לך על השאלה. אה... ובקשר לשאלה הראשונה, אתה יכול גם לקרוא את ´דבר מנהל הפורום´ או איך שלא קוראים לזה... זה נמצא בראש העמוד -למעלה... עכשיו זהו.

elanor

New member
עוד דבר קטן...

משחקי התפקידים לא חייבים להיות דווקא משחקי פנטסיה, זו הייתה רק דוגמא. אפשר לשחק כל עולם/תקופה שעולה בדעתך ושאפשר לבצע.

Umrug

New member
Good Day

About first question Elanor is right, but about second - no. As far as I know, and I do know, there is no way to buy a real sword for reasonable money in Israel. Prices for normal swords start at 200$ and it is better to order from Russia. The same goes for authentic armor. What about Ninjitsu and LARP fighting - I´ve learned Ninjitsu for a year before I started in LARP, and two things really helped each other. I really advice You to come and train, allthough it is not quite the same, but it for sure has it´s benefits.o AND Dond even think of buying anything in these shops - their stuff looks bad even on the walls. o

elanor

New member
לא אמרתי שומדבר על מחיר סביר

אבל אפשר לקנות נשקי מתכת ומיני עזריהם בחנויות ´לגבר´ (בקניון פ"ת עכ"מ). המחירים מתחילים ממשהו כמו 200-300 שקל לסכין מעוטרת ועולה עם רמת הנשק/שריון/WHATEVER כך שהשמים הם הגבול (במחירים).

Umrug

New member
nope

Prices are high, but what they sell is not a weapon - it is iron piece that looks like weapon. The knives are good, but all the rest - no. o

SHADOW DRAGON

New member
נשקים - רשימת מצאי

עקב עיסוקי האינטנסיבי באומניות לחמה - כרגע בעיקר בנינג´יצו יש לי את הנשקים הבאים : מקלות (זוג) נונצקו (3 יחידות) קאמה (זוג) נאטא-גאמה (קאמה מברזל) סאי (זוג) 3 SECTUN STAFF 2 סטים של חרבות אמיתיות (חדות ומוכנות לפעולה סט אחד שמוראי וסט שני - נינג´ה ( 1 שינאי השאלה היא : מה מכל אלה יכול להתאים ? כנשק "רך" אני מצליח לחשוב רק על שינאי. החרבות הן מחוץ לסקאלה לפי כל קנה מידה ( אני משתמש בהם לגזום ענפים ( או שמה המילה "לקטוע" מתאימה פה יותר ?.) ענפים סוררים בגינתי אשר עוביים כעובי זרוע של בן אדן מבוגר). ודרך אגב מה זה LARP ?

vergan

New member
או.קיי. עצות

מקלות-אני מניח שהם יכולולת להירשם \כתקן קשה אבל לא בטוח נונצקו-רעיון מצוין לדעתי לנשק לבן-דוד שלי יש נונצקו לאימונים אשר מרופד מטבעו אם יש לך כזה או שאתה יכול לקחת אחד מהקיימים שלך ולרפד אותם... זה נשק מדהים בצורת הלחימה והאםשרויות של הלחימה (אם אתהמיומן מספיק) הם מצצוינות חרבות-לא תודה (אלא אם כן בא לך להוריד את הלהב ולהוסיב לניצב מוט PVC או משהו כזה) קאמה-לא יוןדע מה זה הסבר בבקשה שיניאי-´´ ´´ ´´ ´´ ´´ ´´ ´´ בכל מקרה כל דבר מממתכת אינו אפשרי (אלא אם כן בדיל...) זה אנחנו עושים "כאילו" וחרבות זה לא "כאילו"

Umrug

New member
wow

Guy, you are serious! o You are probably not interested in soft weapons, it´s childish, and of course nothing of your stuff can fit. o Sinay is GREAT, but not for games - sinay can be used only against sinay, it wouldn`t last even for one fight in the game. o Come to one of the trainings and see what´s going on. o

למעלה