מחפש מידע על טורנירים באירופה

SHITBREAK3

New member
מחפש מידע על טורנירים באירופה

מישהו יודע האם יש טורנירי הולדם באירופה במהלך יוני או תחילת יולי? עדיפות לטורנירים קטנים עם BUY IN נמוך (לא יותר מ 1000 יורו) חיפשתי באתר של ה EPT אבל זה רק של העונה שעברה... האם יש טורנירים במהלך החודש וחצי הקרובים?

modz0r

New member
EPT נגמר לעונה הזאת

הטורנירים שהיו באפריל הם האחרונים לזמן הקרוב. טורנירי ה-WSOPE של 2009 יערכו בקזינו Empire שבלונדון, בין ה-17 לספטמבר עד הראשון לאוקטובר. הטורנירים יהיו NLH של 1000 פאונד, HA של 2500 פאונד, PLO של 5000 פאונד, והמיין איבנט של 10 אלף פאונד. טורנירים קטנים אפשר למצוא כמעט בכל קזינו, פשוט להיכנס לאתר של הקזינו ולראות.

Papito

New member
זה לא הורס

הורס וHA שייכים לאותה קטגוריית של MIXED GAMES. אבל הם לא זהים. HA - משחקים מס' סיבובים של הולדם (פוט לימיט או נו לימיט) ואח"כ מספר סיבובים של PLO. הורס - מספר סיבובים של הולדם, אומהה, סטאד 7 קלפים, סטאד 8 או יותר טוב (בד"כ הכל פוט לימיט או לימיט)

modz0r

New member
HA - PLH+PLO

זה משחק mixed בין PLH, ו-PLO, כאשר כל פעם שעולה הבלינד המשחק משתנה (מתחילים בראשון, שהוא PLH)

זונע

New member
אני זוכר שאני שיחקתי HA

אבל NLH, ולא PLH. זה חוקי?

modz0r

New member
לפי מה שאני יודע, זה תמיד PL

יכול להיות שאני טועה, אבל תמיד ראיתי במשחקי HA שמשחקתי PLH. בכל אופן, בקשר למה שכתבתי, במקור היה כתוב pot limit holdem / pot limit omaha hi.

oryw

New member
unibetopen

היי אני ממליץ על הunibetopen - שיחקתי בפורטוגל שבוע שעבר והיה מצויין. אורי

דיברתי עם חבר שלי שחזר מסיני היום

הוא אמר לי שכבר יש טקסס בקזינו שם והוא לא בטוח אבל הוא חושב שיהיו שם גם טורנירים,שווה בדיקה

yamenx

New member
כן שיחקתי שם טקסס

לפני כשנה וחצי.. וזה היה המשחק הראשון שלי בשולחן עם אנשים אמתיים והצלחתי להכפיל את כספי תוך חצי שעה ונאלצתי לפרוש... אבל אחרי זה לא מצאתי מספיק אנשים לשולחן... זה היה באוקטובר ולא היה הרבה אנשים... אבל רוב השחקנים במקומות כאלו הם תיירים שבאים לזרוק 100-200 דולר בקזינו... והרווח הוא קל

למעלה