מחפש מידע על מיסטיקה/מאגיה ביפן

Monsieur LeCat

New member
מחפש מידע על מיסטיקה/מאגיה ביפן

ובכן עקב המשיכה שיש לי כלפי תרבות המזרח החלטתי לנסות וללמוד את שיטות המאגייה/מיסטיקה של יפן. הבעייה היא שרב החומר באינטרנט הוא אודות מאגייה במערב והקבלה. חפשתי ספרים באמזון וב"ללוולין" וכלום ואפילו שאלתי כמה מכשפים/מיסטיקנים בעלי ידע (וגודל ספרייה) רב אך בכי רחוק שהגעתי זה להודו. האם למישהו פה יש אתר, קישור לספר או ידע בנושא?? (ולא המאמרים שבוויקיפדיה) כדי להיות יותר ספציפי, אני מעוניין ללמוד את כישוף הנייר (=Shikigami) וחיפוש של המילה (מילה די נדירה) בגוגל הפנה אותי לדברים לא שימושיים (כמו מפלצת במשחק PS2) בתודה מראש מר חתול

wateryjohn

New member
לא יודע עד כמה זה יעזור לך

אבל זה יכול לעזור לך. http://forums.vsociety.net/index.php?action=dlattach;topic=1072.0;attach=2554 צריך להיות שם מידע שימושי על Onmyouji או Onmyoudou. לא יודע על ספרים אבל תריץ חיפוש באמאזון ותמצא ספרים... שמעתי שיש שם דברים טובים.

wateryjohn

New member
שכחתי

לפעמים כותבים את זה Onmyōdō. עוד פעם. יכול לעזור. יכול לא.

RainBird

New member
עוד פיסת מידע מעניינת- ללחשים או הקמיעות על גבי הנייר יש שם- ofuda או fuda. אני מאמין שזו אמנות שלמה שכוללת המון היקשים תרבותיים- ואסטרולוגיה. אני חושב שרק את הבסיס יקח לאדם ללמוד שנים רבות. המכשפים או onmyoji "מאסטר של יין ויאנג" בתירגום משמשים בקמיעות הנייר ולחשי הנייר לבצע מעשים מופלאים. אחד המכשפים המוכרים ביותר והמיתולוגיים ביותר הוא abe no siemei. לגבי ספרות אנגלית בנושא אני אבוד בדיוק כמוך למצער. אם תמצא משהו אשמח אם תחלוק זאת עימי ועם הפורום. בהצלחה! ../images/Emo13.gif

למעלה