אודי: אקדים ואומר כי השיבה הביתה דרך המפגשים המסחררים כאן באתר גורמת לי לשבת ולחטא במסתרים במה שתמיד אהבתי, ולא העזתי לפרסם. כי כאן נמצאים באמת אלה שסייעו לי לעצב את עולמי חרף כל הקשיים.
שלשום העליתי כאן פוסט שכולו זכרונות מימי בית הספר שלי , הנסיעה אליו באוטובוס, האנשים שחברו אלי בתחנה , וגולת הכותרת: רחוב אלנבי שגם הסטריפ של לאס ווגאס לא ישווה אליו בהשראה ובאהבה . ואז הנחתי את...
www.facebook.com
האם יש בפורום או מקום אחר מפות קווים הסטוריות מתקופות אלו?
אודי: אקדים ואומר כי השיבה הביתה דרך המפגשים המסחררים כאן באתר גורמת לי לשבת ולחטא במסתרים במה שתמיד אהבתי, ולא העזתי לפרסם. כי כאן נמצאים באמת אלה שסייעו לי לעצב את עולמי חרף כל הקשיים.
שלשום העליתי כאן פוסט שכולו זכרונות מימי בית הספר שלי , הנסיעה אליו באוטובוס, האנשים שחברו אלי בתחנה , וגולת הכותרת: רחוב אלנבי שגם הסטריפ של לאס ווגאס לא ישווה אליו בהשראה ובאהבה . ואז הנחתי את...
www.facebook.com
האם יש בפורום או מקום אחר מפות קווים הסטוריות מתקופות אלו?
רד כמה הודעות בעמוד ויש מספר פוסטים של Konforty25 עם חומרי ארכיון על קווים היסטוריים בישובים ואזורים שונים בעבר. הפוסט על תל אביב עוסק בשנות החמישים, אך במידה ולא קיימים קווי 9 / 9א - אתה יכול לברר עם הגולש מאיפה החומר ואם יש חומרים דומים על שנות ה 60 ו 70.
העלו פה פעם רשימת קווי גוש דן מסוף 1977 שיש לי אותה. הדרך הכי טובה לגלות היסטוריה של תח"צ זה לגשת לעיתונים ישנים שסרוקים ב"עיתונות יהודית היסטורית", ושם ניתן לראות מודעות על קווים חדשים. משם גם המידע על קו 9.
אחרי קריאה של העדות על 9א' כנראה מדובר בטח בחלופה מקוצרת על קו 9 הנוכחי שלא המשיכה מעבר לכיכר רבין.