מחפש מילים לשיר

meni1234

New member
מחפש מילים לשיר

שלום לך סיגל מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מיליון פעם תודה מראש

אור בת 18

New member
100 שנה לא שמעתי ת´שיר הזה...

שלום סיגיייייי שלום סיגלללללל זכרי אותיייייי זכרי ילדהההההה הלב כואבבבבבבב ונצבטטטטטטטטטט שלום אחות ואחתתתתתתתתתתתתתתת

אם אתה מתכוון לשיר הזה....אז

אני יכולה לתת לך את המילים.... אבל רק אם אתה מתכוון לשיר הזה!!! רעות

meni1234

New member
ודה רבה אבל השגתי את המילים

אני עכשיו צריך את ילדונת של ליאור נרקיס ואת אשליות של ניסים סרוסי תודה בכול מקרה

ילדונת.......

ילדונת אל תסבי לי פנים ילדונת חשקת ברגע עולמי ילדונת האירי וזכרי כי היית שלי..... בלילות קר בילעדייך לבדי חושב עלייך האם נראו לי מבטייך... אנא חיזרי נא.... ילדונת אל תסבי לי פנים ילדונת כמה קודרים לי הימים ילדונת האירי וזכרי כי היית שלי הפרידה מאוד קשה לי רוצה אותך תמיד כנה לי מיתרים כבר לא נאמתי.. אנא חיזרי נא... ילדונת אל תסבי לי פנים ילדונת חשקת ברגע עולמי ילדונת האירי עולמים ותיהי שלי.... ילדונת עשיתי את טעות חיי ילדונת סילחי נא לי ודיי ילדונת האירי וזכרי כי היית שלי.... תסלח לי אם יש כמה טעויות פשוט הרבה זמן לא שמעתי את השיר הזה... רעות

דודו21

New member
אשליות / ניסים סרוסי...

לא זוכר מי כתב מי הלחין לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר להתעורר אחר הצהרים ליד נערה או שתיים מכונית בצבע אדום לשיר שירי אהבה ושלום לטייל בחוצות העיר להכריז אני ראש העיר לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות להפליג למרחקים לשוט בכל הנמלים לטייל בפאריס או ברומא לחיות כמו קזנובה אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות אשליות, אשליות רבות אך רובן אינן מתקיימות שם אולי, בחלומות האשליות היפות מתגשמות לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש בעננים מטפס שם במרומים אשליות

למעלה