מחפש מילים

בבקשה, פורסם בפורום זה, ראה ארכיון

BARBA GIANNIS BARBA GIANNIS YERASES POLLES FOURTOUNES PERASES KI APO KONDA MAS, IRTHE O CHAROS NA SE PAREI ESI POU'SAN ADERFI MAS DE CHALAGES TO KE FI MAS KANE MOU TWRA KAI MIA TELEFTIA CHARI ENA GRAMMA NA MOU STELEIS AP'TON ADI AN TO FWS EIN'PIO KALO AP TO SKOTADI FWS IPARCHI EDW PANO BARBA GIANNIS MOU POU LES MA TO FWS TI NA TO KANW POU'NAI MAVRES I KARDIES BARBA GIANNIS FILE MOU ENA MADATO STEILE MOU KAI TO BOUZOUKI SOU,KI EKINO PERIMENEI EDW TA IDIA PRAMATA VASANA,PONI,KLAMATA STON KATO KOSMO,TELOS PANDON TI SIMVAINEI ENA GRAMMA NA MOU STELEIS AP'TON ADI AN TO FWS EIN'PIO KALO AP TO SKOTADI FWS IPARCHI EDW PANO BARBA GIANNIS MOU POU LES MA TO FWS TI NA TO KANW POU'NAI MAVRES I KARDIES

איזקיס

New member
בבקשה--מישהו תרגם בזמנו

O BARBA YANIS-הדוד יאניס (ל-"יאניס פאפאיואנו"-זמר רבטיקה מהגדולים) מילים:פיתאגוראס לחן:כריסטוס ניקולופולוס שירה:סטליוס קזנתזידיס דוד יאני הזדקנת סערות רבות עברת ומקרבתנו הגיע השטן(מלאך המוות) לקחת אותך אתה שהיית אחינו ותמיד שימחת אותנו, יש לי בקשה אחרונה שתשלח לי מכתב אחד מהשאול אם האור הוא יותר טוב מהחשיכה האור נמצא פה למעלה, זה מה שאתה,דוד יאני,אומר לי אבל מה אעשה עם אור כששחורים (חשוכים) הלבבות דוד יאני ידידי (חברי) הודעה אחת שלח לי והבוזוקי שלך,גם מחכה שם כאן אותם דברים,צער,כאב,בכי בעולם התחתון,בסוף מה מתרחש שתשלח לי מכתב אחד מהשאול אם האור הוא יותר טוב מהחשיכה האור נמצא פה למעלה זה מה שאתה,דוד יאני,אומר לי אבל מה אעשה עם אור,

קח לך גם את המילים ביוונית, תהנה

Μπάρμπα Γιάννη Πυθαγόρας Χρήστος Νικολόπουλος: Στέλιος Καζαντζίδης Μπάρμπα Γιάννη γέρασες Πολλές φουρτούνες πέρασες Κι από κοντά μας ήρθε ο χάρος να σε πάρει Εσύ που σαν αδέρφι μας Δεν χάλαγες το κέφι μας Κάνε μου τώρα και μια τελευταία χάρη Ένα γράμμα να μου στείλεις απ' τον ʼδη Αν το φως είν' πιο καλό απ' το σκοτάδι Φως υπάρχει εδώ πάνω Μπάρμπα Γιάννη μου που λες Μα το φως τι να το κάνω; Πού'ναι μαύρες οι καρδιές Μπάρμπα Γιάννη φίλες μου Ένα μαντάτο στείλε μου Και το μπουζούκι σου κι εκείνο περιμένει Εδώ τα ίδια πράματα Βάσανα πόνοι κλάματα Στον κάτω κόσμο τέλος πάντων τι συμβαίνει

למעלה