מחפש מישהו יצירתי בתחום היוגה!

מחפש מישהו יצירתי בתחום היוגה!

עד החופש יש לי מיטה צמודה לקיר אז אני מתגמש ופותח רגלים הרבה זמן אבל בחופש בבית המיטה לא ליד הקיר איך אני יכול להתאמן לשפגט יש לכם תרגיל?

nbeeri1

New member
לאט ובזהירות...

תנסה לבצע את תנוחת "היונה" או "אקה פאדה ראג'אקאפוטאנאסאנה " , זה יפתח לך את אזור האגן. אבל למה להתאמץ ולעבוד רק על שפגט ?

nbeeri1

New member
יש כמה....

יש כמה "תרגילים" אבל אני חוששת שתעשה לעצמך נזק אם תתמקד בשפגט ... ה"שפגט" לא מגיע מהרגליים ועד שהגוף לא מוכן לזה אתה עלול לגרום נזק נסה את התנוחה שכתבתי למעלה , היא פותחת את איזור האגן , גם ה"צב הפתוח" יתאים ויש עוד כמה , למה שלא תעזוב את השפגט ותלך לשיעור יוגה ? ככה תרוויח עוד כמה דברים במקביל ...

אני פנימיתי...

אז אני לא יכול ללכת לשום חוג וגם יוגה זה למבוגרים! ואני כולה עוד 4 ימים 15...

LCA

New member
מי אמר

שיוגה זה למבוגרים? ככל שמתחילים את זה מוקדם יותר, יותר טוב!!! בהצלחה! נ.ב: מזל טוב

anatina

New member
כדאי לך להתחיל יוגה עכשיו

אם אתה כבר מתעניין בנושא בכזה גיל, זה פשוט מעולה. המאסטרים הגדולים שאני מכירה ביוגה הם בד"כ כאלה שהתחילו לפני גיל 18. זה גיל שבו הגוף שלך עוד לא למד לעשות כל כך הרבה טעויות, שאח"כ לוקח שנים להפטר מהן. בקיצור, אם יש לך את האפשרות ואת הרצון, אני מאד ממליצה להתחיל לתרגל מעכשיו, ועדיף עם מורה ולא לבד בבית. ענת- דארמה יוגה

gaiegos1

New member
קבל תרגיל

עמוד עמידת שש על הרצפה כלומר ידיים תומכות ברוחב הכתפיים, ברכיים ברצפה צמודות ורגליים צמודות, גב ישר, כך יש שש נקודות שנוגעות ברצפה. כעת פסק רגל ימין וישר אותה לימין, פסק רגל שמאל ופסק אותה שמאלה. במצב נוכחי ידיים תומכות חזק את הרצפה והגוף נמצא כ20 עד 40 סנטים מהרצפה. תן לאגן להתרחב ולהתגמש באיטיות מירבית עד שהוא יגיע בסופו של דבר לרצפה. בדרך לרצפה השען את האגן אחורה ורכון גוף קדימה. בהצלחה.

למעלה