מחפש מישהו שמשחק בצ'נדלר בליינדים 1/2-2/4 להצעה לשיתוף פעולה
A alextoon1 New member 19/4/10 #4 בזכותך יסגרו את האתר לישראלים לנצח- לא שאכפת לי אני גם ככה לא משחק שם. אבל אתה עושה אחלה שם לישראלים שם.
בזכותך יסגרו את האתר לישראלים לנצח- לא שאכפת לי אני גם ככה לא משחק שם. אבל אתה עושה אחלה שם לישראלים שם.
2 2המרפא New member 19/4/10 #5 לפני שאני מוחק תגדיר בבקשה שיתוף פעולה אתה מתכוון לרול משותף או משהו שאני לא רוצה להגיד?
ה המחפש3 New member 19/4/10 #6 יש לי הצעה עיסקית למי שמעוניין לא מבין מה הבעיה. נותן לשחקנים עם הצלחה מוכחת לשחק עם כסף שלי. מה כולם פה נהיו אמא תרזה ?
יש לי הצעה עיסקית למי שמעוניין לא מבין מה הבעיה. נותן לשחקנים עם הצלחה מוכחת לשחק עם כסף שלי. מה כולם פה נהיו אמא תרזה ?
F FrecCo Active member 19/4/10 #7 זה נראה לי בסדר אנשים חשבו שב"שיתוף פעולה" אתה מתכוון לשבת לשולחן עם אנשים ולשחק "ביחד"....
2 2המרפא New member 19/4/10 #8 על הכיפאק בגלל זה לא מחקתי רציתי לוודא במה אתה בדיוק מתכוון בשיתוף פעולה. אם זה רול משותף או משחק על הכסף שלך בשביל אחוזים שיהיה לבריאות לי אין בעיה עם זה.
על הכיפאק בגלל זה לא מחקתי רציתי לוודא במה אתה בדיוק מתכוון בשיתוף פעולה. אם זה רול משותף או משחק על הכסף שלך בשביל אחוזים שיהיה לבריאות לי אין בעיה עם זה.