מחפש מישהיא מיוחדת וסבלנית

rothschild

New member
מחפש מישהיא מיוחדת וסבלנית ../images/Emo140.gif

שלום לכולן, דבר ראשון, חג שמח לכם... אני לא בטוח שזה הפורום המתאים .. אבל אשמח לגלות שאולי כן. אז... הסיפור שלי מעט מורכב ומסובך ... אך... אני אנסה לספר אותו בתקווה למצוא מישהיא שאוכל לעניין אותה... אז... נתחיל מהתחלה - שמי מיכאל (שם בדוי) ואני בחור בן 29 מת"א (למעשה אני במקור מאיזור מהשרון אך כעת אני שוכר דירה לבד בת"א - סוף סוף חופש :) ). בכל אופן, אני בחור באמת איכותי, כלומר.. סיימתי את התואר בהנדסה תעישה וניהול ואני עובד בתחום בתפקיד מאוד בכיר למישהו לגילי...ו... אני גם נראה לא רע (למרות שמראה זה דבר יחסי), כלומר, אני בחור גבוה, 188, בהיר, עיניים כחולות / אפורות (תלוי בשמש), שיער חום קצר, רחב בכתפיים .. ו... בעל מבנה גוף מוצק / רחב.. אני לא אשקר, אני מעט מלא (למרות שאני עובד על זה ואני לא איזה בחור ענק בלי פרופורציה פשוט לט שחיף...)... עד כאן הכל שמע טוב ויפה... אבל.. תמיד אחרי דברים טובים יש אבל.. מכל מיני סיבות ש... עיקרן ביישנות (אבל לא רק ביישנות אלא אוסף של סיבות שהמכלול שלהן הוביל למצב בו אני נמצא)... אין לי כמעט ניסיון מיני.. כלומר, אני למעשה כמעט ובתול... עובדה מאוד מאוד מאוד מביכה (למרות שלא תבינו אותי לא נכון, זה לא משהו שמעסיק אותי כל היום).. ואני מחפש, מישהיא מיוחדת וסבלנית שיהיה לה עניין והיא תראה בזה אתגר לקחת בחור כמוני ו.. להוביל אותו, להראות לו, ליזום וללמד... אני מתאר לעצמי שזה נשמע מעט מוזר ושונה והשאלה הראשונה שתשאל היא... אז מה אתה בעצם מחפש, זיון לילי או קשר רציני ? אז.. אני חושב שהתשובה היא איפשהו באמצע (מראש אני מתנצל על הכנות.. פשוט אני לא רוצה להשלות אף אחת).. אני מחפש מישהיא שתהיה ידידה טובה שלי ושיהיה לנו כיף לשוחח על הכל.. אבל ש.. היא תבין את "המצב" שלי ויעניין אותה להוביל אותי, להראות לי,ליזום וללמד.. אני לא אשקר, אני לא בטוח שאני בנוי עכשיו לקשר "מחייב".. אבל... מצד שני, אני לא פוסל שיתפתח אחד כסה עם הזמן (אני לא בא במטרה לזיין כמה שיותר בזמן קצר)... וזהו... נ.ב - בעבר פרסמתי הודעה בפורום אך לא ממש קיבלתי התייסות... אני מקווה שהפעם אולי נמצא את האחת... :) אשמח לתגובות הן אישיות והן פה.. יום טוב... ג.

../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

לא יכולה לעזור באופן אישי אבל מאחלת לך שתמצא מישהי כזאת. אני מבינה את המצב שלך, מכירה מישהו כזה באופן אישי.

shaniza

New member
קראתי

והיתה לי תחושת דה ז'ה וו כזו ואז ראיתי את הנ.ב ... זכור לי שהיתה הרבה התייחסות דווקא כנראה לא סוג ההתייחסות שקיווית לקבל... אתה מפרסם גם באתרי ההיכרויות למינהן? נראה לי ששם תזכה ליותר פניות מאשר כאן.

די נו נמאס לי כבר מהשטויות האלה

כל מיני "ארחי פרחי" שמנסים בצורה הכי מהירה והכי קלה למלא את "הרשימה השחורה" שלהם .... לפי ההתנסחות נראה לי שמדובר בבן אדם בכלל לא ביישן ודי בקיא בנושא - הוא כותב ממש מה שנשים רוצות לשמוע על מנת "לקפוץ על המציאה" ולגאול את המסכן מייסוריו....

יש משהו שאני לא מבין......

יש כאן מישהו שפונה לאוכלוסיה מסויימת - ואני בטוח שהוא יורה לכל הכיוונים. ויכול להיות שהוא רציני - ויכול להיות שהוא לא.... אז איך שאני רואה את זה ניתן לענות לו בשלוש דרכים : א- לצאת מתוך נקודת הנחה שהוא רציני ואכן יש לו בעיה מסויימת אם יש עצה - אז להגיב - אם אין - אז לא להגיב. ב- לצאת מתוך הנחה שהוא לא רציני - ומכייון שכך - פשוט לא להגיב... ג- לצאת מתוך נקודה שהוא לא רציני - ולהגיב. אני באמת לא מבין את אפשרות ג'. בשביל מה זה טוב ??? אם אין לי משהו טוב להגיד אני לא אגיד אותו. גם אם זה פורום, וגם אם זה המקום להביע דעה מסויימת. אני עדיין יוצא מתוך נקודת הנחה שאולי יש סיכוי אחד למיליארד שהבחור באמת נמצא בדילמה ויש לו בעיה. ואני יודע שמאחורי כל ניק יש עדיין בן אדם שיושב וקורא ומושפע ממה שכותבים, והדברים שהוא קורא פוגעים בו... אז נכון, לי אין שום דבר יעיל להגיד לבחור - כמו שאולי יגש לבעל מקצוע פסיכולוגי כדי להעלות את הבטחון העצמי, אולי יגש ויקנה ספרים לשיפור הדימוי, אולי ישכור נערת ליווי, או יגש לטיפול מקצועי דרך סרוגייט, אולי פשוט יצא יותר מהבית וישב בפיק-אפ ומי יודע.... אבל אני בטח לא אקרא לו לוזר.... יש אנשים שכותבים בפורום הזה (ואולי לא רק בזה אלא בעוד פורומים שקשורים לנושא) בבעיות שעלולות להשמע רדודות וילדותיות או טיפשיות ברמה זאת או אחרת.... אבל צריך לזכור שמבחינתם הבעיות הן רציניות לחלוטין. וכל עוד מישהו לא פגע באף אחד - אני באמת לא רואה סיבה למה לזלזל בו.

שמעת על חופש הביטוי ?

ניתן להגיב מתי שרוצים ואיך שרוצים גם אם זה לפעמים פוגע ועל הבחור לדעת מה בחורות חושבות על "נסיונות" של בחורים להשיג בחורות בדרך משפילה כמו זאת ( בתכלס הבחור מחפש זיון אם להוריד את כל ההילה שמסביב )...אדם שיודע למכור את עצמו בצורה כזו לא נראה לי שיש לו בעיה להשיג בחורות ...וזו דעתי בלבד - לא כולם חייבים לקבל אותה .

מי זאת הילה בדיוק ?

את בטוחה שהבחור מחפש זיון עם הילה ? בדקת ? ראית ? קבעת עובדה ? אישית יצא לי לראות מספיק הודעות בדרכים יותר משפילות בסגנון עדות עמלק : "מחפש צעירות להנאה משותפת, תמיכה מובטחת" נראה לי שאם הבחור מחפש זיון - זאת דווקא פנייה רגועה ועדינה מאוד יחסית... אז קודם כל - אני בהחלט מכיר את חופש הביטוי. ואפרופו ביטוי - אני מכיר גם את "סייג לחוכמה - שתיקה" אם נראה לך שזאת היתה המטרה שלו (להלן - זיון) את לא חושבת שהתעלמות הייתה יכולה להיות אמירה טובה יותר ? אז אני שמח שיש נציגה לקול הנשי שיודעת מה כל הבחורות חושבות - חוץ משניזה שהפנתה אותו לאתרי היכריות.... אבל לפני שהדם יעלה לראש - תחשבי - אולי הבעיה שלו רצינית. אבל רק אולי.... נניח שהיה מישהו שפונה בשאלה לגיטימית ורצינית כמו : "עשיתי הגדלת חזה
יצא פצצה לדעתי וכבר אני מתחילה ללכת עם מחשופים מהממממים וההרגשה בשמים ... אך בן הזוג מקנא בהופעה החדשה ומעקם את האף בכל הזדמנות .... מה אני צריכה לעשות כדי שישמח בשמחתי ?" לא היה צריך להתייחס אליה ברצינות ? היה צריך להתייחס אליה כאל עוד בימבו שהודחה בשלבים הראשונים מ"הדוגמניות" ?? היה צריך לתת לה הרגשה של : "מה את באה לנפנף עם ההצהרה הזו ?" אני חושב שמן הראוי היה או להתייחס ברצינות או לא להתייחס בכלל - וזו רק דעתי. וד"א - אני מניח שאת יודעת - אבל ההודעה הנ"ל היא שלך....

טוב - אני רואה שהחלטת לרדת ברמה

וממש חיפשת איך להעליב ולצאת גדול - ובכן אישי היקר אני לא באה להתנגח פה ולא לריב - ואישית גם לא מעניינות אותי הדעות שלך ומה אתה חושב עלי - אז בחייך תרד לי מהוריד ..ועוד משהו להזכירך זה פורום והרבה אנשים משתתפים בו חוץ ממך ויש גם דעות מגוונות גם שהם לא כ"כ מוצאות חן בעינך- ותתפלא יש כאלה שיסכימו איתי על מה שכתבתי על הבחור הנ"ל ואם כבר מדברים על סייג לחוכמה שתיקה - אז אולי כדאי שתאמץ אותו כי אתה באמת צריך לסתום את הפה -"וזו רק דעתי"

הממ - אז ככה

א- אני שמח לדעת שאי פעם הייתי ברמה כלשהי ב- אם הייתי רוצה להעליב - לא הייתי רושם את מה שרשמתי, שהרי כאמור המטרה שלי היא לאו דווקא להעליב (ראי ערך כל נושא הבחור הנ"ל) ג- מעולם לא עליתי על שום וריד, ובטח לא על שלך - הפניה היתה מכוונת לכל מי שקורא ולא לכתובת האישית שלך. ד- אני בעד דעות מגוונות, אני גם בעד עידוד לדעות מגוונות - זה כל היופי בפלורלזים. אם כבר ע"י השמצת הבחור כאן את בולמת את היכולת שלו להביע את דעתו ואת שאר ה"ארחי פרחי". ה- נורא מוזר לי : "זה פורום והרבה אנשים משתתפים בו חוץ ממך ויש גם דעות מגוונות גם שהם לא כ"כ מוצאות חן בעינך" לעומת "ואם כבר מדברים על סייג לחוכמה שתיקה - אז אולי כדאי שתאמץ אותו כי אתה באמת צריך לסתום את הפה" זה רק אני או שיש כאן סוג של סתירה.... אז גבירתי היקרה (וכן - זה מגיע באותה נימה שח "אישי היקר"...) אם את חושבת שאני קם בבוקר והמחשבה הראשונה שלי היא איך להעליב או לפגוע - אז כנראה לא קראת שום דבר ממה שאי-פעם רשמתי - וזה בסדר גמור... וכמו שאת נעלבת מדברים כתובים (וממש לא בכוונה, רק נתתי דוגמה) יש אנשים אחרים שעלולים להעלב ממה שאת כותבת - וה"את" כאן לא היה מכוון אלייך אלא לכל מי שממהר להביע דעה מזלזלת על דברים של מישהו אחר. ולא, אני לא כותב את הדברים האלה כדי להיות בעל המילה האחרונה, אני כותב אותם כדי שתדעי שלמילים יש כוח - ועם הכוח הזה באה גם אחריות.

Martinigirl

New member
אפולוניה

אין לי מושג איך הגעת להחלטה כזו נחרצת לגבי הבחור. וגם אם רוב הסיכויים שהוא עובד על כולם בעיניים,עדיין יש את האחוז הקטן,שהסיפור באמת נכון. ואז מה? כן,את פגעת. הוא כתב ברור,בצורה עדינה,ולמרות כל ההצהרות שלך, על ה"נסיונות" שלו,הוא במפורש ציין,שהוא לא בטוח שהוא מחפש קשר מחייב,כך שעבורי הוא לא השלה אף בחורה. נמאס לך מכל הבחורים האלו,שמחפשים את הדרך הקלה והמהירה ביותר? יש דרכים קלות יותר להשיג זיון,תאמיני לי. הוא כתב לטענתך מה שנשים רוצות לשמוע? סורי חומד,הדבר האחרון שאני הייתי רוצה זה לצאת עם בתול. אז נכון,יש חופש ביטוי,אבל השאלה היא,איך מתבטאים. התשובה שלך צרמה אף לי.

orrin

New member
לנשום...פנימה...החוצה...פנימה...

גם אם כל מה שאמרת הוא נכון, גם אם זו המטרה היחידה שלשמה הוא נכנס לפורום, גם אם את מכירה אותו ויודעת ממקור ראשון על מה את מדברת- גם אז יש דרך להגיד דברים.גם למי שמציג הצגה- יש סיבה שמניעה אותו, גם מי שמשקר פועל מתוך בעיה מסויימת. הסיכוי הקיים שההודעה הזו מחפה על בעיה מסויימת היה צריך לגרום לתגובה קצת אחרת, לטעמי האישי. אני תוהה לעצמי- אם המצב היה הפוך ומישהו היה מגיב אליך כמו שאת הגבת- איך היית מרגישה??? עם עצמך- עזבי מה היית חושבת על ה@!@#$ שכתב את זה. אם זה היה הפוך- איך זה היה גורם לך להרגיש עם עצמך? עם הפתיחות שלך? עם האמון שנתת בפורום מסויים- וזה לא חשוב עם זה אינטנרט או העולם?? רק טוב

כולם להרגע בבקשה ... נימוק

אני מודה שמה שכתבתי היה בנימה קצת קיצונית ובאמת שלא התכוונתי לפגוע באדם במידה והבעיה שלו היתה אמיתית הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי היא כיוון שאני מסתובבת בפורומים השונים ואני ראיתי מודעות בסוג של הנ"ל לפחות עשר פעמים ....וכן אני אימפולסיבית ( מרוקאית יו נואו) ואם משהו מעצבן אותי אז אני כותבת בלי שום קשר למקרה הספציפי של הבחור ....

Everyday Hero

New member
אני חושב שהסיבה שלא יצלח לך היא

הסיבה שאתה כן משקר.... אתה רוצה מישהי שתהייה לך מורה - לסקס - אבל חברה עוד לא הייתה לך. זאת אומרת שאם ע"י סקס תמצא חברה זה טוב ונהדר - ואם לא אז "יצאת" נשכר רק מהסקס "השעורים" כביכול. חביבי - אתה רוצה נסיון, הנסיון הוא הדדי - תמצא חברה וזה יבוא. אם היית חכם היית אומר שאתה מחפש חברה. מה שנכון אבל לא היית מדגיש את עניין הסקס כדבר שולי שהוא בעצם המטרה העיקרית שבשבילה רשמת את ההודעה. דבר אחרון - אם אתה מרוויח טוב - למה שלא תלך "למורה מקצועית"
- הרי בלימודים דעסקינן - היא תשמח ללמד אותך. תהייה ריאלי -!

למעלה