מחפש מישהי עם פאטיש לכפות רגליים.. :)

tipitoes

New member
מחפש מישהי עם פאטיש לכפות רגליים.. :)

אהלן,
אני אתחיל כך - מאז שהייתי עוד ילד קטן, אני זוכר שהיה לי פוט פאטיש - או במילים אחרות: פאטיש לכפות רגליים.
ומאז ומתמיד הפנטזיה הגדולה ביותר שלי, מבחינתי לפחות, ומשהו שהייתי מעוניין להשלים בחיי הבוגרים - הוא למצוא בחורה, שמעוניינת שילקקו וינשקו לה את כפות הרגליים. אני לא מדבר על קטע של הערצה, עבדות, סגידה או אלוהים יודע מה (ובוודאי שלא כקטע מיני) - אלא פשוט מישהי שאוהבת כשגבר מנשק ומלקק לה את כפות הרגליים, האצבעות וכדומה.
זה יכול להיות אחרי יום עבודה ארוך - כשהיא שוכבת על הספה וצופה בסדרה האהובה עליה. או כאשר היא עובדת/גולשת במחשב וכיוצא בזאת. מבחינתי, אני מחפש בחורה שמסוגלת להעריך פעילות בסגנון הנ"ל - כך שהיא תהנה ממה שיעשה לה, כמו שאני אהנה מלבצע את העניין.
אני בעיקרון לא בררן כלל, אבל טווח הגילאים שלי הוא בערך עד גיל 30. למרות זאת, אם מישהי בעניין, נתחיל לשוחח ונראה ששנינו באותו הראש - אני ממש לא פוסל דבר. להיפך, זה באמת עניין של פער מחשבתי קטן, מאשר פער גילאים קטן. :)
אני בעצמי בן 25, אם מישהי התעניינה בנתון הסטטיסטי הזה. P:

בכל מקרה, אם את בקטע - אשמח אם תשלחי לי הודעה פרטית, נדון בנושא ונראה לאן ההיכרות בינינו עשויה להוביל בתחום זה. אני יודע שאני מאוד אשמח לכך, ואקווה שגם יש כאן איזו בחורה שתראה בעניין הגשמת חלום שכזו.
אז.. נתראה. ;)

shuroo1

New member
מפרגנת

לדעתי זו דרך חביבה להתחיל קשר. נשמע לי רומנטי וחמוד.
&nbsp
כמובן שאני תפוסה חזק, רק רציתי לפרגן.
&nbsp
(האמת היא שכל דבר שמערב מגע תמים כזה או אחר, יש בו משהו חביב).

למעלה