מחפש מכון

מחפש מכון

שלום לכולם! אני מעוניין להתחיל לתאמן במשהוא, לא יודע עדיין מה בדיוק אבל יש מספר אומנויות לחימה שאני יכול לבטל... אני לא רוצה שיהיה אקרובוטיקה ואם כן ברמה נמוכה ובמיעוט.... ג'ודו נינג'יצו וג'יו ג'יטסו ברזילאי=לא מעוניין.... אם אפשר קבוצה טובה ואיכותית עם מאמן ברמה...... אזור בארץ:אני אישית גר בצפון (משגב)... מה שיש באזורי אני יודע ומכיר ככה שעדיף לא דווקא בסביבת מגורים.. האזור הוא מהצפון (אם נאמר שמתחילים מטבריה חיפה והסביבה) עד לאזור ירושלים והסביבה..... אם גם אפשר אז לתת את הפרטים על האימונים ועדיף שהפרטים יינתנו כאן בבקשה ואם אני צריך משהוא אני יתקשר לברר פרטים עם המאמן... תודה ושבוע טוב....

muaythai

New member
נשמח

אם יותר תתמקד בהודעתך. אם לא ג'יו-ג'יטסו ברזילאי, לא ג'ודו ונינג'יטסו, אז אתה מחפש משהו יותר בכיוון "המגע מלא" כגון : איגרוף, איגרוף תאילנדי, קראטה וכו' .. יש לך בחיפה את רונן הלוי, אוהד קורלנד במעלות, רוני כספי במרכז הכרמל ועוד .. תריץ חיפוש ב"חוגל", ותוכל למצוא גם את מספרי הטלפון שלהם. סה"כ הבאתי לך רשימה של מאמנים מצויינים מהתחום. מקווה שעזרתי. המשך יום ושבוע טוב. בברכה, ארז שוקרון.

COGAN BENY

New member
איגרוף תאילנדי ברמה גבוהה מאוד, ליד הבית:

אוהד קורלנד, מאמן מצויין: 0546575597 כרגע נמצא באליפות אירופה עם נבחרת ישראל, יחזור בתחילת שבוע הבא.

RoyceGracie

New member
כמו שכתבו לך, איגרוף תאילנדי ברמה גבוהה מאד

מכון ראשי נמצא בכרמיאל בקניון החדש ליד המעלית. מכון משני נמצא בקאנטרי משגב. אפשר להתקשר למאמן אוהד קורלנד בטלפון 0546575597 וגם להכנס לאתר שלנו http://www.teampegasus.tk נשמח לראותך נ.ב יש גם ג'יו ג'יטסו ברזילאי בכרמיאל אצל דוד בנימין

למעלה