שלום מחפש מכשיר או משהו דומה לעיפרון שבודק שיש מתח בכבל.
מדובר על כבל 3X1.5 ומעוניין לבדוק על הכבל אם יש זרם. (לא ניתן לבדוק בצדדים)
תודה
אני מחפש טסטר שבודק זרם לא מתח, מתח זה לא בעיה למצוא.להשיג בכל חנות חומרי בניין, טמבוריה, חשמל,מברג טסטר 140 מ"מ כולל מד רציפות 1126149 ROHER |3616
<p style=''text-align:center''><strong>מברג טסטר 140 מ"מ כולל מד רציפות מבית ROHER.<br /> 9 מוגן מים, DC V3-36 ,AC,70-250 בדיקת קוטביות<br /> בזרם ישר, מד רציפות.</strong></p> | 3616www.brandtools.co.il
זרם בודקים עם מכשיר הנכנס בטור למערכת כך שהזרם המעשי או המושווה עובר דרכו, או ע"י השראה בזרם חלופין,אני מחפש טסטר שבודק זרם לא מתח, מתח זה לא בעיה למצוא.
האם יש משהו כזה אבל לזרם?
תודה
בדיקה מחוץ לכבל תכלול את כל הגידים לכן מד זרם צבת לא יאתר את הזרם (סכום הזרמים פזה + אפס = אפס זרם) אבל למדי זרם מודרניים יש רגש מתח בהשראה בדיוק כמו של הטסטר הזול וזה יראה שנשלך מתח לפנס,אסביר יותר ברור.
יש לי קופסת חיבורים שמכבל 1 מתפצל ל4 כבלים של 3X1.5, בקצה כל כבל יש מנורה של 1000W שאין אפשרות קלה לפרוק.
אני מעוניין במכשיר שאני יכול לקרב אותו לכבל של 3X1.5 ואז לראות אם זורם בו זרם, במידה ואין אז אני יודע שמנורה לא תקינה.
האם יש משהו פשוט כזה שאפשר להצמיד ולראות שזורם זרם? זה לא צריך להיות מדויק כל כך אלא יותר אם יש או אין.
כמובן שאפשר לסמן ועוד אפשריות, אבל גם סימון הוא בעייתי כי יש חום גבוה מאוד, ולא ניתן בלי פירוק לדעת אם מנורה עובדת לא עובדת
תודה מראש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.