andré la-mousia
New member
מחפש מכשיר כף-יד מיוחד(שאלה מורכבת)
אהלן אני צריך לקנות מחשב כף יד עם התכונות: - חשמל: צריכת חשמל מינימלית, עם אופציה לסוללת גיבוי. אני מתכנן להתקע מחוץ לציויליזציה לתקופות של שבוע - שבועיים - (אפשרות ל)זכרון קבוע של לפחות 100MB (עם עדיפות למשהו קיצוני
) - עם מסך שחור/לבן (משיקולי צריכת חשמל נמוכה) - יכולת עבודה עם מערכת קבצים (הבנתי שזה לא טריויאלי על palm, אבל עדיין יש אופציה כזאת?) - (אפשרות ל)תוכנה שיודעת לקרוא ולכתוב קבצים של Excel (או gNumeric או whatever - אבל לא סתם CSV: אלא משהו ששומר על הנוסחאות וכו´) - (אפשרות ל)תוכנה שיודעת לקרוא קבצי HTML ברמה בסיסית (offline) - מחיר: לא חשוב כמה שיעלה (טוב, לא מיליון דולר) - משקל: פחות מ-200 גר´. משהו שבאמת נכנס לכיס. אופציונאלי: - חיבור ל-microdrive או משהו עם קיבולת דומה? מכירים איזה פתרון שיודע לסחוב כמה מאות מגהבייטים? - יכולת תכנות בסיסית על המכשיר. יענו ממש לתכנת סקריפטים או אפליקציות רציניות. אם אפשר להריץ python זה ממש ממש ישמח אותי... ותודה מראש
(עשיתי cross-posting לפורומים palm, pocket, gadgets, linux, שאלה קטנה)
אהלן אני צריך לקנות מחשב כף יד עם התכונות: - חשמל: צריכת חשמל מינימלית, עם אופציה לסוללת גיבוי. אני מתכנן להתקע מחוץ לציויליזציה לתקופות של שבוע - שבועיים - (אפשרות ל)זכרון קבוע של לפחות 100MB (עם עדיפות למשהו קיצוני