מחפש מכשיר לכתיבת פתקים

dragon201

New member
מחפש מכשיר לכתיבת פתקים

שלום לכולם

נתחיל בזה שאני קצת מפוזר ונזקק לא פעם לתזכורות, גם פתקים שאני רושם מוצאים את עצמם בפח או במקומות אחרים שאני שוכח איפה.
אני מחפש מכשיר דמוי טאבלט שיעזור לי לשמור על סדר. יש לי מחשב בחדר לעבודה ובסלון לפנאי ואת רוב הגלישה\משחק\תוכנות אני אמשיך להשתמש בהם.

אז מה חשוב לי: (אני יודע שאלו דברים מה זה בסיסיים ואני בטח נשמע כמו איזה סבא שלא מבין כלום בטכנולוגיה)
לפי הסדר:
1. שיהיה אפשר לרשום בו פתקים בצורה נוחה ומהירה, וחובה גם תזכורות מתוזמנות.
2. ניידות: המכשיר חייב להכנס לי לתיק, לא להיות כבד, דק מצד אחד ובנוי למנוע שריטות ומכות מצד שני.
3. זמינות: המכשיר חייב לתפקד לפחות 11 שעות בלי הטענה - שימוש לא רצוף.
4. אינטרנט: נחמד אבל לא מאסט (אם הוא ידע להסתנכרן עם היומן גוגל שלי אז סוף הדרך)
5. סלולארי:יכול להיות מגניב אם הוא מקבל סים קארד ואני אוכל לדבר באוזניית בלוטות' ולהשאיר את הסלולרי שלי בבית, אבל שוב : לא מאסט.
6. תמונות מצלמים במצלמה, ויש לי אחת (כשאני רואה אנשים מצלמים דברים באייפון בא לי לבעוט בהם)

* מאז שהתפרצו הסמארטפונים למיינסטרים אני לא ממש סובל אותם. זו דעתי האישית , אבל גלישה סלולרית וסתם עבודה בתוכנה כלשהיא על מסך סמארטפון היא קריעת תחת ולא חוויה נעימה בכלל. אני היחיד מכל האנשים שאני מכיר שלא מחזיק אייפון או סמסונג. לכן אני מחפש משהו קצת יותר גדול. אני לרוב הולך עם תיק צד קטן שמספיק לטאבלט 10.1" אבל לא יותר מזה.

מה האופציות שלי - אם לא דגם ספציפי אולי סדרה

AYELET1

New member
מה שאתה מבקש זה טאבלט. לא מכירה מכשיר

יעודי לכתיבת פתקים...
הייתי מחפשת טאבלט 7 אינטש שמריץ אנדרואיד (אולי ארקוס).
קח בחשבון שמוצר זול עלול להתגלות כזול גם מבחינת טיב.

יתכן שאחד מקוראי הספרים הדיגיטליים יתאים (כמו הקורא היעודי של e-vrit). אבל הוא לא זול למיטב זכרוני.

למעלה