מחפש מכשיר מריץ אנדרואיד עד כ2000-2500 ש"ח.

Crazy Midget

New member
מחפש מכשיר מריץ אנדרואיד עד כ2000-2500 ש"ח.

מחפש מכשיר עד כ2500~ (מצחיק - כל הודעה שאני מפרסם, התקציב קופץ בעוד 500 ש"ח). לא יודע אם כדאי בארץ או בחו"ל, תלוי בהבדל במחיר (אחרי משלוח מע"מ ומכס כמובן) ובאחריות. איזה מכשירים עומדים מולים? HTC LEGEND? מוטורולה מיילסטון? נקסוס-1? חשוב לי מסך לא קטן מדי, אבל לא מפלצת כמו של הHD2 לדוגמא (שבכלל מריץ WM, ידוע). מקלדת QWERTY זה נחמד, אבל לא חובה. המכשיר ישמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה (יחליף את האייפוד, כך שדרוש מכשיר בעל נפח גדול - אלפי שירים) ולגלישה נוחה באינטרנט (דרוש WiFi). יש מועמדים?

DToNAToR

New member
דווקא לפי הדרישות

הייתי אומר N900. יש לו 32GB זכרון פנימי (ועוד תוסיף לו כרטיס זכרון, תקבל נפח לא רע) המחיר שלו בחנויות פרטיות בארץ עומד כרגע על כ 2500 ש"ח. הדפדפן שלו מבוסס מוזילה, תומך בפלאש ונחשב מעולה .. כמובן שתומך ב WIFI ... שים לב שאחד החסרונות הבולטים שלו (בעצם של הפלטפורמה שלו) זה שאין לו כרגע תוכנת ניווט ראויה לשמה. האפשרות הכי טובה כרגע היא לפתוח את Google Maps דרך הדפדפן ובעזרת פלאגין לתת לו יכולות GPS.

Crazy Midget

New member
עדכון קטן (ושאלה נוספת)

יש לי אפשרות להביא HTC DESIRE בכ2650 (קצת פחות כי אני אזמין 2). מפה: http://www.clove.co.uk/viewProduct....category=591602F7-C32B-44D8-859D-F9230F032E7E לפי החישוב שלי (נכתב גם בHWZONE): מחיר המכשיר - 330 פאונד = כ 480$. משלוח לארץ עם DHL - 38 פאונד = כ 52$. (יש משלוח זול יותר בדואר). סה"כ לפני מכס: 532$. על זה מוסיפים 33% מכס: 532 * 1.33 = 708$. מחיר סופי לאחר משלוח ומכס עם שער הדולר עומד על 3.88: 2750 ש"ח. בגלל שאני מזמין 2 (אחד אח שלי יקנה), המשלוח עומד על 45פאונד ל2 (במקום 76), ככה שזה חוסך כ170 ש"ח. אם מייבאים עם DHL, יש עוד תוספות כמו עמלות על שחרור מהמכס או המצאות אחרות? באופן כללי - דיזייר מול N900 או מול NEXUS1, כדאי?

DToNAToR

New member
מה זה "מול"?

N900 רץ על מערכת הפעלה שונה מ Desire ומ Nexus 1 גם כולל מקלדת פיזית כשהשניים האחרים - לא. יש מספיק ביקורות ברשת על שלושת המכשירים .. אז תקרא קצת ואם ממש תרצה אז בקר בחנות פיזית ותחזיק את המכשירים ביד כדי לראות מה אתה אוהב יותר. את שיקול המחירים בארץ מול חו"ל אני כבר אשאיר לך ..

יש לך מישהו בארה"ב שמגיע לארץ?

אם כן, אתה יכול להזמין את המכשיר מ-clove לארה"ב ושיביאו לך אותו לארץ. זה יחסוך לך את התשלום לגנבים (מכס)...

DToNAToR

New member
ואם, חלילה,

Maemo עונה יותר טוב על הצרכים שלו (עם דפדפן הכי טוב כרגע במכשירים סלולרים)? אני רק הצעתי ...

Crazy Midget

New member
תודה כולם! ../images/Emo13.gif

הN900 אכן נראה טוב, אבל אני באמת לא יודע עד כמה התפיסה של maemo תהיה משמעותית ליד האנדרואיד. (גם: לייבא אותו מחו"ל אומר שאין עברית על המקלדת, ובגלל שזה לא בדיוק הlayout של המקלדת הביתית שלי, אני כנראה ארצה לשים עברית, דבר שיגדיל לי את החור בכיס). אחד היתרונות היותר משמעותיים לגבי בN900 זה נפח הזכרון הענק. לבסוף, אחרי שהכפלתי את התקציב הראשוני שלי, אני (ואחי) החלטנו ללכת על HTC Desire. בכל זאת אחד המכשירים החזקים בשוק, אחלה מסך, מפרט חזק (בעתיד כנראה אקנה כרטיס זכרון) ולבסוף גם לא יצא לי יקר בהגזמה. תודה לכולם!

לורליין

New member
לדעתי הנקסוס

הראשון שיקבל את עדכוני הגרסה, ועונה על הדרישות שלך לדעתי. בכל אופן תיגש לאחת החנויות כדי להחזיק אותם בידיים..

למעלה