מחפש מכשיר פשוט

drorlazar

New member
מחפש מכשיר פשוט

שלום לכולנו. אני מחפש עזרה ממכם, אני מחפש מכשיר קטן שלא יהיה עתיר אופציות כמו הפאלם או האיי-פאק, אני מחפש משהו שיכיל ספר טלפונים, יומן פגישות+לוח שנה, רשימות, ושיגובה בתזכורון מצלצל. כלומר שלא יהיה עם מילונים, תוכנות, אינפרא אדום וחיבורים מסובכים, אשמח לשמוע על מכשירים שקיימים בשוק ואיפה ניתן להשיגם, דרור

chaofix

New member
לדעתי....

דמיה ויש לך מכשיר פלאפון, פשוט תשמש בו מכשיר קטן, כבר יש לך פלאפון אז תוכל לנצל אותו בצורה הטובה ביותר לצרכים שלך, יש בו יומן, תזכורות, ספר טלפונים - עונה בדיוק על הצרכים שלך, ואין צורך בהוצאה כספית נוספת וכן אין צורך בסחיבת מכשיר נוסף עליך. chaofix

drorlazar

New member
תודה אבל....

יש לי פאלם (VX) שירשתי אבל הבטריה שלו נדפקה (375 שחש"חים) והגעתי למסקנה שאני לא צריך את כל האופציות שהפאלם ותואמיו מציעים לי, אני צריך יומן אלקטרוני, פשוט, ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה ללא סיבוכים, ( אני מוצא אותם במקומות אחרים). אין לי כוח להכנס לכל מיני הרפתקאות במכשירים מטורפים, בתור איש המחשבים של הבית יוצא להיות הביבי סיטר של 4 מחשבים (חלקם ניידים) ועוד קסיופה עם בעיות זהות קשות ואינספור טלפונים עם ממשקים מצחיקים שכאלו, אני מחפש פשטות, יש לי טלפון נייד(SK-1400) שיכול לעשות את הדברים שאני מחפש,אבל הוא לא נוח להקלדה ולצפייה בנתונים ומבחינתי זה הדבר הכי חשוב ביומן אלקטרוני, לכן... אני מחפש דבר שיהיה פשוט, נוח לתפעול וכמובן זול, להוציא על יומן אלקטרוני מעל ל-300 ש"ח נראה לי מוגזם, נראה לי מיותר לקנות מכשיר עתיר תכונות כשמראש אני יודע שאני לא אשתמש בהן, אז זה המניפסט שלי אני אשמח לשמוע הצעות, שמועות, מחקרים וכתובות, מכל מיני, דרור

uriai

New member
יש לי יומן 9300 GENIUS

יש לי בבית שני !! יומנים כאלו חדשים.....אל תשאל איך הגיעו אליי. כרגע אני משתמש באייפק, לכן אשמח להעביר אותם בסכום סמלי. צור קשר אם זה מעניין אותך. אורי

למעלה