תודה אבל לא נעים ,זורקים אותך
שלום לך.
ממש לא נעים הם פשוט זורקים אותך.
אני מכין מזה מה שנקרא "פיקל"
אני משרה את המנגו במי מלח ומעט חומץ לחודש בערך ואז מכין ממנו את ה"פיקל"
פשוט שם בסיר שמן ,קמון,כוסברה,כורכום ,חרדל, מוסקט, פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה וחומץ
את הכל אני מערבבעד הצפת הכל בשמן ושזה מתקרר אני מכניס לצנצנות ומציף בשמן ,זה נשמר יותר משנה.
אבל יש אפשרות להשיג בחנות אבל הבעיה שהמנגו עובר תהליך כימי "הבחלה"
שזה מרכך את המנגו למרות שהוא קשה ולאחר זמן הופך לדיסה שבהחלט לא נעים.
מאיר כרמיאל