מחפש מנגינת פסנתר...

טאזמניה

New member
מחפש מנגינת פסנתר...

מנגינה מרגיעה...שאני אוכל לשמוע שאותה כשאני עצבני ובא לי להרגע...מידי פעם יש את המנגינות היפות,השקטות והמרגיעות האלה שאני אומר לעצמי: "מאיפה אני יכול להשיג כאלה למחשב?". אשמח אם תתנו לי קישורים,שמות של יצירות וכו´... אני לא מחפש דברים מוכרים. בתודה השד הטאזמני.

frodo

New member
הנה כמה

החלק הראשונה של הסונטה לאור הירח של בטהובן(אל תהרגו אותי בבקשה). beethoven, moonlight, sonata, andante הפרלוד הראשון מתוך הפרלודים ופוגות של באך. bach, prelude no.1 beethoven, fur elise beethoven, pathetique sonata, 2nd movment שופן, פרלוד מספר 4 chopin prelude no.4 מקווה שעזרתי...

אני קצת חולק על דעתך בקשר ל

פרלוד של שופן... הפרלוד הזה הוא מארש אבל מכל הבחינות. למעשה, שמעתי פעם שניגנו את הפרלוד הזה בהלוויה של שופן עצמו. בכלל, האפקט של הקטע הזה הוא של עצב וכאב. קצת קשה להרגע לצלילים כאלה. טוב, אולי זה רק אני... ד"א, טאזמניה, אני בשמחה הייתי מוסיף פה עוד קטעים, אבל לאחר שראיתי אילו הודעות השארת בפורום של ספרים וספרות (פשוט העתקת את השאלות מהמבחן וביקשת מאנשים לענות בשבילך עליהן - אתה צריך להתבייש בעצמך) אני פשוט לא חושב שמגיע לך שמישהו יעזור לך פה. אני גם ממליץ לשאר החברים בפורום לעשות כמוני, כדי למנוע מאנשים עצלנים כמו טאזמניה פה לנצל את הפורומים שלנו. אם אתה רוצה קטעים מרגיעים, תחקור לבד. יותר קל למצוא קטעים מוזיקליים באינטרנט מאשר תשובות לשאלות במבחנים...

frodo

New member
כעקרון אתה צודק

אבל הפרלוד הזה, למרות שהוא בעל אופי כבד, והוא אכן מאד עצוב. ההרמוניה בו, מרגיעה אותי, ממלאת אותי רגשות, ואפשר להגיד מרחיקה אותי מהמציאות כמו עוד הרבה יצירות... ומה לעשות, כשמתרחקים מהמציאות נרגעים(ראה ערך אלכוהול :)), לפחות אצלי זה ככה. בקשר עם לעזור לו או לא לעזור לא בגלל שהעתיק במבחן.. זה לא נראה לי. ומה אני אגיד, דביל מי עושה את המבחן בשבילו. אבל אף אחד לא מושלם, ובאיזשהו שלב בחיים שלו הוא יבין שיש דברים שצריך לעשות בעצמך בין עם זה ללמוד או לעבוד, או להחליט שלא ללמוד.. ווכו´ וכו´. כל זה יקרה כשהוא יתבגר, וזה יקרה מתישהו. ולא אני ולא אף אחד כאן(אלא אם כן מישהו פה מכיר אותו אישית) צריכים לחנך אותו.

Mr Peiser 2

New member
נסה נוקטורים של שופן..

nocture של chopin יש מספר גדול שלהם וכולם יפים - בכלל פירוש המילה היא "מנגינת לילה" וכבר מכאן אפשר ללמוד שהמנגינות רגועות (בדרך כלל). תוכל להוריד מנגינות רבות מקזה או מתוכנת שיתוף קבצים אחרת.

טאזמניה

New member
frodo...אמרת משהו חכם...

אולי לא הייתי בוגר אבל זו לא סיבה לחלוק עליי... ובגלל שבקשתי משהו לא יפה זה לא קשור לפורום הזה ובגלל משהו טיפשי שעשיתי זה לא קשור לשאלה שלי בפורום... חוץ מזה היה מאוד יפה אם היית אומר לי את זה במסרים האישיים.. כאן זה לא המקום המתאים
בתודה,השד הטאזמני.

dark eyes

New member
עוד כמה

נוקטיורנים אחד ושמונה. כמובן שגם דיבויוסי במנגינת לאור הירח וריווירה מצליח להרגיע נפש קופצנית... רחמנינוף אלגיה לא קל במיוחד.

למעלה