מחפש מנהל לפורום חדש

JohnDoe5

New member
מחפש מנהל לפורום חדש

אני רושם את ההודעה בפורום הזה מאחר ובפורום הזה יש לא רק אנשים שעוסקים ב-QA אלא גם אנשים מכל קצוות תחומי הפיתוח (מנתחים, מעצבים, תוכניתנים וכדומה) ואליכם מיועדת הפנייה: הגעתי למסקנה שחסר בתפוז פורום בתחום המחשבים שיעסוק בנושא עיצוב וניתוח מערכות. יש היום פורום למי שיש לו בעיות בתוכנה או בחומרה, יש פורום למי שיש לו בעיות בתכנות, יש פורום למנהלי רשתות, אבל אין פורום למתכנני ומעצבי מערכות. פורום שכזה אמור, לדעתי, לספק מקום מפגש לאנשי IT, העוסקים בפיתוח מערכות בסביבות וטכנולוגיות שונות, שבו יוכלו להתייעץ בנוגע לנושאים שונים, כגון : - שימוש נכון ב-UML - ארכיטקטורות פיתוח (DNA, SOA ...) ואופן השימוש בהן - נושאי עיצוב שונים (OOD, Design Patterns) ועוד ועוד... מן הסתם ייתכן שהפורום יתפרס בהמשך וגם יעסוק בנושאים הקשורים לנושאים לעיל, בין אם ברמת מנהלי פרויקטים, תוכניתנים, אנשי סיסטם, טסטרים או כל תחום אחר שקשור למחזור חיי המערכת. אני אומנם אשמח מאוד אם יהיה פורום שכזה, אך מאחר ואני אדם עובד, אין באפשרותי לנהל את הפורום במשרה מלאה, ועל-כן אני מחפש מישהו שישמח להרים את הכפפה ויתנדב לנהל את הפורום (כמובן שאני אשתתף באופן פעיל) מי שמעוניין יכול לשרשר תגובה או לשלוח לי מסר. הודעה דומה תופץ בפורומים נוספים שאיכשהו קשורים לנושא (אם מישהו חושב על פורום שכדאי לפרסם בו, אפשר ואף מומלץ לשלוח לי הודעה עם שם/מספר הפורום)

למעלה