מחפש מסטיק עלמה

מחפש מסטיק עלמה

אני מחפש חפיסה אחת של מסטיק עלמה אני יודע שאין הרבה שמוכרים אבל יש איפשהו מי שמכיר לפנות אליי תודה

noyy

New member
../images/Emo28.gifהפסיקו לייצר אותם ממזמן

אבל נראה לי שתוכל למצוא בכמה פיצוציות מקומיות.. אולי, כי הן מחזיקות מסטיקים מלפני הרבה זמן

Purple Mushroom

New member
../images/Emo32.gif מסטיק ../images/Emo192.gif

לי כניראה היה מסטיק כזה , (זה בצבע צהוב , נכון ? ) שעליתי לכיתה אלף אחת (א'1) !!!111

ailag

New member
גם אתה היית בא'1???

ailag

New member
אגב

הכיתות שלי כמעט היו בסדר ספירה רגיל ואז קפצו לפיבונאצ'י: א-ו: 1 ז-ח: 2 י: 3 יא-יב: 5

Purple Mushroom

New member
א'1 , לפני 20X שנה,...

יעלי ? <כינורות> א'1 - ו'1 ז'7 - ט'7 י'6-י"ב6 . ואחרי זה שוב , א'1 - ג' 1 .. ובאילו כיתות אתם הייתם ביסודי וכו' , עד עכשיו ? והאם בכיתה ב' , גם אותכם לקחו במסגרת בית הספר למפעל לייצור סוכרויות מתפוזים
ופירות הדר ? (שיהיה קשור לתפוז)...

ailag

New member
וואי, תרגיע

שקוף עליך שאתה מת להיות מנהל. זה לא הולך ככה. אני נהייתי מנהלת כשפורום קומיקס היה צריך מנהל, ויודע מה? לפני זה לא במיוחד רציתי. זה מראה שנהייתי מנהלת כדי שפורום קומיקס יהיה טוב, ולא נהייתי מנהלת כדי להיות כחולה. אצלך באופן ברור זה לא המקרה. אני משערת שכמו שאני רואה את זה ושאר הפורום רואה את זה, גם ההנהלה. אז תפסיק להתנהג בנחמדות/פעילות מזויפת. זה מעצבן.

Purple Mushroom

New member
תקראי מה שכתבתי מעלייך../images/Emo43.gif...

אני יודע שזה לא הולך ככה . לא רשמתי בהודעה שאליה הגבת ולו פעם אחת שרציתי. סתם קישקשתי שטויות . אני יודע מה אני לא צריך לעשות כדי לא להיתקבל . אני צריך לשכוח את זה . אבל זה לא מונע ממני להכניס תוכן ועיניין לפורומים אפילו שאהיה כל הזמן שחור מודגש . אני הרבה זמן נחמד , ומיתנהג ככה . זה לא מזויף , למרות שבשנה האחרונה אני מרגיש מלאכותי . להיתעצבן , פירושו להעניש את עצמך על טעויות של אחרים - זה פתק \ שלט שהיה רשום לי על הקיר ביסודי . יהיה טוב
זה בדוק .

למעלה