מחפש מסלול באיזור נחשונים נחל שלה ?

ShaharTwoWheels

New member
מחפש מסלול באיזור נחשונים נחל שלה ?

מי מכיר
האם יש שם שטח אש ? וצריך אישור מצהל כדי לטייל שם ?

נחל שילה הוא נחל מקסים וקניוני

אבל בחלקיו המזרחיים יותר. לפני האימתיפאדה היה אפשר להתחיל מבית אריה או אפילו מזרחה יותר, אבל כיום תקבע לך את נחשונים כנקודה המזרחית ביותר, מה שמאפשר לך להסתובב בגבעות ראש העין ולרכב קצת בתוך הנחל בואכה לקיבוץ עינת. בגלל כל עבודות הפיתוח שנעשות בכביש 6 ובאזור, חווית הרכיבה נפגמת והאזור המערבי גם הוא לא מומלץ. הנחל נשפך לירקון, אבל לטעמי באזור זה כבר הרכיבה בעייתית (בוץ, גדרות, ישובים, פיתוח). לסיכום - להשאר על גבעות ראש העין, לא לחצות את הקו הירוק, לרכב בקבוצה ולטעום קלות מהנחל ליד נחשונים (אם כי חלק מהדרך חסום ע"י מחצבות). אפשר לעלות על שביל ישראל ולרכב דרומה לכיוון שוהם ובית נחמיה.

יורם חן

New member
אם המצב היה יותר הגיוני אז../images/Emo26.gif

אפשר היה להתחיל מבית אריה ולעשות אחלה מסלול, כפי שעשינו לפני כמה שנים, הקטע המזרחי של הנחל יותר טכני לרכיבה. אבל, כפי שציקי אמר, היום מסוכן להסתובב שם ועדיף לא להסתובב בחלק המזרחי (גם הצבא לא מתאמן שם)ץ

אהלן סהר.

את התיאור מסלול ב"הרים" הנני כתבתי... אתה מוזמן להצטרף אליי לרכיבה באזור ואני אדאג להכיר לך את המקומות הכי יפים פה. מה דעתך על יום שבת בשבוע הבא? (לא הזה, אלא אחריו)

ShaharTwoWheels

New member
אני מתכוון להגיע לשם בשבת הקרובה.

אז קודם כל קבל ח.ח. על התיאור של המסלול. הוא בערך מלפני שנה. האם הוא עדיין רלוונטי או שחוצה ישראל הפך אותו ללא שמיש ? האם הוא קשור לדרך בסימון אדום במפה ? נשמח לפגוש אותך שם, אם כי השעה עוד לא סגורה. שחר.

אהלן שחר.

בשבת אני בכרמי יוסף או באירוע התרמה של קבוצת ה"זולה"... אז לא אוכל להגיע. בנוגע למסלול... הוא עדיין רלוונטי. אין לו שום קשר עם חוצה ישראל ובנוגע לסימונים במפה - אינני יודע
. אני רוכב באזור ללא מפה (בעיות תקציב
). מקווה שתהנה - וקבל טיפ: לאחר שאתה קורא את כל התגובות ב"הרים" אתה תיהיה מוכן פיקס לטיול. במידה ואתה רוכב עם מפה, והמסלול אינו מספק אותך באורכו - אין שום בעיה! פשוט תרקח לך מסלול כפי הרואות עיינך (תדאג שלא יהיה מזרחי מידיי - רק לייתר בטחון). אתה יכול לטייל ביער שמאחורי ראש העין ובשבילים המקיפים אותה... ולחפש סינגלים חמודים (רמז: כמה שתטפס יותר גבוהה תמצא סינגלים יותר טובים
). בהצלחה! וספר איך היה!

למעלה