מחפש מסלול ברמה"ג לרוכבים פסיכים

meirberkovich

New member
מחפש מסלול ברמה"ג לרוכבים פסיכים

אנחנו מחפשים מסלול לפסיכים עצלנים שרוצים לרכב בסבבה עם עוד נשים וגברים 26-32 מסלול באזור רטוב מוצל ומדליק בשישי שבת הקרוב .

sdanpo

New member
לא שיש לי כוונה להסיט אתכם....|ליצן

אבל..... סופ"ש הקרוב יהיה ירח כמעט מלא...
משמע , כדאי לכם להתמקם טוב בצימר בשישי , לחרופ טוב, לקום בערב שישי לחרוש ולטחון טיול בריא , לנגוס ולבלוס ארוחה משובחה , לחזור לישון ולהתענג על שבת בטיול רגלי , לכשתקומו ,,,, לגבי מסלולים ברמה"ג אני אישית לא מכיר שום מסלול שהוא ממש לעצלנים.... בכולם יש איזושהי רמה של הקרבה פיזית....

meirberkovich

New member
אני אכן ליצן עם יכולות ורצונות

תודה על המידע . מכיר את הפתגם "אין דבר העומד בפני הרצון" הפתגם שלי הוא "אין דבר העומד ביכולות האדם ,אם רק יאמין בכך" . אינני מעוניין ברכיבה נטו אלה שילוב ,של סתלבט רכיבה ושיח בין אנשים , ובל נשכח אוכל טוב ואלכוהול.

sdanpo

New member
ובכן...

זה לא ממש ברמה"ג... אבל טיול שתפור על אנשים שבאים ליהנות , לראות נוף וטיפה טיפה להתאמץ , זה סובב עמק החולה . אם אתה מעוניין אז תכתוב לי במסר ואשלח לך את המפה. בברכת עלה ורכב דן פורת

מסלול מקסים קל ומלא מים - ירדן הררי

מסלול מקסים לאורך הירדן ההררי עם תחנות בנחל לרחצה והשתוללות. מגשר הפקק עד כרכום. פשוט וקל ומתי שרוצים - רטוב(לא מעגלי) תהנו בברכה ירון

רטוב ומוצל - זה לא בדיוק רמה"ג

אלא אם כן אתם ברגל ביהודייה או זויתן. בכל אופן אפשר להסתובב בימת החולה המשוחזרת ולרדת משם להשתכשך בירדן באזור גונן ודרומה. הירדן ההררי גם אופציה קלילה מגדות דרומה - אבל חם חם חם.

למעלה