מחפש מסלול למתחילים, מתל אביב ל..

matan86

New member
מחפש מסלול למתחילים, מתל אביב ל..

קק"ל(!) הפנו אותי לפה אז אני מתאר לעצמי שתרוו את צמאוני למסלול למתחילים, (טוב לא אני אבל אלה שרוכבים איתי...) בין תל אביב , לאנשהו, לא ממש חשוב לאן, עם אורך סביר, שנעמוד בזה אבל שזה יוכל להמתך על בערך 8 שעות, משהו על כל מיני כבישים צדדים נטושים. הרעיון הכללי הוא לנסוע הרבה, להסתכל מסביב ולראות טבע, להסתכל למעלה ולראות שמיים ולהסכל למטה ולראות אספלט. כאשר במהלך הנסיעה נוכל לסטות קצת מהדרך לתוך ישוב, או למסלול אחר. ובנקודת היעד היינו מעוניינים למצוא אכסניה בה נוכל לקרוס וגם שתהייה לנו אפשרות להכנס לחדר או מקום לשים בו תאופניים. בבקשה תעזרו לי עם מסלול, מתן.

קשה לחשוב על ת"א וטבע באותה נשימה

אבל בכל אופן: 1. המסלול הנצחי של הירקון- מהספורטק למקורות הירקון בראש העין וחזרה - 55 ק"מ 2. יקום - רשפון - חרוצים - שמורת חרוצים - פולג - בית יהושוע - יקום - 30 ק"מ 3. איזור שוהם - בית נחמיה - להקפיד על גבול גזרה מזרחי שביל ישראל!!! אלא אם מתחשק לכם סיור ברשות הידידותית. 4. כל איזור בן שמן מודיעין. 5. איזור כרמי יוסף 6. איזור יער חולדה 7. איזור הראל - נווה שלום - דרך בורמה כל המקומות הנ"ל ברוכים ומשופעים במערכות שבילים רבות, כנסו לשטח ואבדו עצמכם עד שימאס ואז תפסו שביל ותחזרו למכונית. ציקי

matan86

New member
כן ישר למכוניות...

ה86 בכינוי שלי מיצג שנת לידה, קרי מכוניות זה לא בדיוק בראש מעינינו (למרות שלחלק כבר יש רשיון). זאת אומרת שאין לנו את האפשרות לקרוס לדוושת הגז לאחר דיווש מאסיבי במקורות הירקון. שאת האמת נראה לי שזה המסלול המתאים ביותר. אמרת 55 קילומטרים, זה הלוך חזור? או לכל כיוון 55? (אגב יום עצמאות שמח...) עכשיו בראש העין אנחנו מכירים אנשים שיכולים לעזור לנו בעניין האכסניה, או שפשוט נשן אצלם. אבל אם תוכלו אתם, חברי הפורום, לעזור לנו בנדון, תבורכו.

למעלה