מחפש מסעדה באזור המרכז

swimmer

New member
מחפש מסעדה באזור המרכז

שלום לאמא שלי יש מסיבת הפתעה ואנחנו רוצים להפתיע אותה במסעדה.אנחנו רוצים לקחת אותה למסעדה באזור המרכז. אנחנו גרים ברעננה ולא הינו רוצים ללכת למסעדה שם(חרשנו שם על המקומות השווים). המסעדות שאמא שלי אוהבת הם סיני ומזרחי. האמת לא חייבים דווקא את סוג המסעדות שציניתי. אנחנו גם רק אוכלים במקומות כשרים. כל המצלה תתקבל בברכה.

miki123

New member
יש מקום מאד נחמד

במרכז המסחרי בסביון יש מסעדה\בית קפה שקוראים לה מזל דגים. מקום מאד נעים וסימפטי ומתאים למסיבת הפתעה. אפשר להזמין את כל המשפחה כי יש המון חניה, האוכל נהדר והאוירה נהדרת. תאמין לי שאמא שלך תהיה מאושרת אם תחגגו לה במקום כזה. המקום כשר ומאד מכובד.

liti

New member
האם זו המסעדה היחידה שאתה מכיר?

משום מה כל ההמלצות שלך, מיקי, מתייחסות ל"מזל דגים" ול"פיטנגו". האם הן המסעדות היחידות שאתה מכיר? או שמא אתה מקושר אליהן ומנצל את הפורום על מנת להשיג פרסום זול? אם כן אז לא זו הדרך. חבל שהתעלמת ושלא ענית לי על המסר האישי ששלחתי לך אתמול בבוקר שהעלה את אותן השאלות. אם תרצה פרסום בפורום, אתה מוזמן לפנות אלי, עד אז קח בחשבון שההודעות שלך חשודות מאוד וכבר פנו אלי מספר חברים בפורום שמרגישים אותו הדבר וזה משיג בדיוק את ההיפך ממה שאתה רוצה. צר לי על כך שהודעה זו מפורסמת על גבי הפורום אבל כיוון שהתעלמת מהמסר ששלחתי אני מניחה ששליחת מסר אישי נוסף תהיה מיותרת.

25אירית

New member
אגב, מזל דגים די גרועה לדעתי..

הייתי שם במסגרת ארוחה מטעם העבודה (כשרות) היה בינוני ואולי אפילו בינוני מינוס. מזל שלא היו אורחים מחו"ל...

Siren

New member
../images/Emo45.gifלא יכולתי להגדיר זאת יותר טוב

מאחר ואני גר באיזור יצא לי לא פעם לשבת שם. פיטנגו הוא בית קפה ששייך לאותה מסעדה רק בחלקה החיצוני. במזל דגים אכלתי, התאכזבתי ולא שבתי. בפיטנגו יצא לי לשבת לאחר שלא נותר מקום במקומות הבאמת שווים כמו "מונטיליו" ו"לחם יין" (שווים יחסית לאיזור כמובן...) היה מיותר!

לילית

הכשרה הכי מסבירת פנים שאני מכירה. האוכל לא סיני ולא מזרחי. סלטים, צמחוני, ודגים. אוירה נעימה, מסעדה מאוד יפה.

גוז

New member
אבל - לשים לב ../images/Emo118.gif

למקפידים - הכשרות שם היא לא של הרבנות אלא של ועד שומרי הכשרות או משהו כזה. אני מאוד בעדם - אבל למי שזה חשוב - אז כדאי לדעת.

למעלה