מחפש מסעדה רומנטית לקחת את

אורן29

New member
מחפש מסעדה רומנטית לקחת את

ההורים של שנינו למפגש הכרות... מכירים משהו טוב בת"א או הרצליה?

אתי@

New member
אתה בטוח שאתה רוצה מסעדה רומנטית???

כי זה בכל זאת מפגש משפחתי... אם בכל זאת רומנטית - ממליצה על "דוקסה" בת"א, נדמה לי ברחוב אחד העם. אם אתם צריכים מסעדה טובה וכשרה - לילית ברוטשילד בת"א. ומסעדה שמאוד מתאימה למפגש הורים היא "ין ינג" - הסינית של אהרוני ברוטשילד... וכמובן - קימל האגדית ליד מגדל שלום... ואם זה לא מספק אותך, נסה בפורום אוכל...

מסעדות

אני מסכימה עם אתי - לא חייבים משהו רומנטי, עדיף מקום שקט ונעים שכל אחד יכול למצוא בו אוכל לטעמו (תלוי בסוג ההורים). זה לאו דווקא אומר קפולסקי, אבל זה כן אומר, לדעתי, להיזהר, נניח לאו דווקא סושי. לאן כן ? מקומות נעימים, משפחתיים כמעט. מקומות שמגישים גם "אוכל קולקטיבי", היינו מגוון סלטים לפני מנה עיקרית - אני מאוד אוהבת את סי-בס שמתמחה בדגים, שושקה פעם המליצה לי על בני הדייג, אבל גם METZZO ברמת החיל עושה אותו סגנון עם אוכל איטלקי. כמובן שמאנטה ריי וריף הן אופציות נוספות, שכוללות בבונוס מקום נהדר ונוף מקסים (וגם משקאות סבבה, למקרה שמשהו משתבש...) בכלל, טוב שהמקום עצמו יספק איזה נושא לשיחה וזה ישבור את הקרח - אוכל עושה את זה אחל´ה, אולי משהו כמו 2C במרומי עזריאלי ? יועזר ביפו מעוצב מקסים והאוכל מצוין. בעצם, בשורה התחתונה, לכו למקום שאתם באמת אוהבים והולכים אליו הרבה גם סתם ככה. העיקר - שיהיה בכיף.

*שיר

New member
מאנטה ריי זה רעיון מעולה ../images/Emo45.gif

גם האוכל מעולה, האווירה נהדרת והמלצרים לא יותר מדי נודניקים. אבל צריך לבדוק שכל המוזמנים אוהבים דגים. גם סי-בס מאוד מאוד טעים, אם כי קצת פחות אלגנטי ממאנטה ריי. אני, אישית, לא אוהבת את יועזר, האווירה שם קצת פלצנית בעיני (והמחירים...).

מה שטוב במקומות כאלו...

זה שגם מי שלא משוגע על דגים, יכול להתמלא מהסלטים המופלאים והמגוונים, ובד"כ יש גם מנות גיבוי למי שלא ניזון מדגים... לגבי יועזר - עניין של טעם, אני מתה על האוירה (אולמות אבן, נרות), ובצהריים יש שם עסקיות סבירות.

למעלה