מחפש מסעדה:

מחפש מסעדה:

אנו קבוצה של 12 איש של נכי צה"ל שחזרו מגרמניה. אנו רוצים לעשות איזו ארוחה משותפת בת"א. הכיוון הוא משהו בשרי וכשר. משהו שיהיה בין שיפודיה לבין מסעדת בשר טובה. כלומר לא לשבת בתוך העשן של המנגל ומצד שני לא לשלם איזה 100ש"ח למסעדה יקרה... מסעדה בייתית עם סלטים תוצרת הבית. תודה!

מסעדה כשרה

כשרות מצמצמת מאוד את האופציות כמו גם עניין הנכות (בחלק גדול מהמסעדות אין מעלה משופע ואין שירותים לנכים) האם חייב להיות כשר? האם תוכל להגדיר את האיזור הרצוי ואת המחיר שאתם מוכנים לשלם?

תשובה

מבחינת הניידות,אין בעיה כמעט כולם ניידים והולכים כרגיל והם יכולים לשאת את החבר'ה על הכיסאות. כשרות: ללא חזיר. ללא בשר עם חלב. אפשר קינוחים חלביים,אך לא חלב על הבשר. האיזור-ת"א. מחיר: 60-80ש"ח. אנו לא צריכים גורמה...רק לשבת בכיף ולא באיזה סטקייה מלאת עשן... תודה!

B r u l e

New member
למה ללכת עם הראש בקיר?

יש פורום ביקורת מסעדות, מדוע להטריח את האנשים כאן ולפתוח שרשורים. אני חושב שהמלה כשרות לא אמורה להופיע בפורום הזה בלי שום קשר להודעתך.

עגת

New member
למה מראש לפסול?

כשרות זו אינה מילה גסה, והיא בהחלט יכולה לדור בכפיפה אחת עם גורמה! אם חברי הפורום הזה יתבקשו לעזור בהכנת מנה על בסיס הכשרות, לא תעזרו? אני בטוחה שכן, וחבל לפסול מראש (מילים, אנשים ואוכל).

bouquet garni

New member
לצערינו נמחק מכאן חלק מהשרשור

הסיבה למחיקה היא שתקנון "תפוז" אוסר עלינו לפרסם מספרי טלפון בפורום. אני שולח את הסיכום לאדם שביקש את המידע ושומר את השרשור אצלי. במידה ומישהו עדיין זקוק לעזרה הוא מוזמן לפנו אלי במסר. אנא, הימנעו מלפרסם מספרי טלפון בפורום והשתדלו להעבירם במסרים. תודה.

למעלה