מחפש מסעדת בשר איכותית

מחפש מסעדת בשר איכותית

שלום לכם. חובב סטייקים מושבע מכין הרבה בבית. מחפש מסעדת בשר איכותית. (אנטיריקוט מדמם/ נתחי קצבים) אזור מרכז/ ירושלים. אין בעיה עם המחיר אם אפשר שההמלצות יתחלקו ל 2. מסעדה אחת כשרה ואחת לא (המשפחה מפוצלת)

bigjack

New member
יש את עד העצם באירפורט סיטי

שזה ליד בן גוריון - לא כשר.. יש את NIHO באיזור התעשיה הישן של ראשל'צ ליד נאפיס וגם ב SOHO שלידו יש בשרים ברמה גבוהה.. אלו הפייבוריטים שלי אבל יש עוד המון מקומות טובים

תודה אבל אלו כבר

סומנו עד העצם, סוהו, קופי בר, מחניודה, כתית, מיט בר ועד אחרות נו בבקשה משהו טוב

bigjack

New member
יש את דיקסי המעולה של חיים כהן בת"א

יש את פורטרהאוס בתל מונד (אם עוד קיימת),

Master Stav

New member
פורטר האוסז ירדה ברמה טוטאלית

כל שכן צריך משכנתא בשביל אכול שם .....

המלצות על מסעדות בשר טובות ../images/Emo80.gif

קודם כל, צחי - ניהו נסגרה לצערי :/ אני מאוד מאוד ממליצה על מסה, יש שם שיפוד נתח קצבים מעולה... בשר מושלם. במיט בר לצערי נחלתי אכזבה בגזרת הסטייק. ממליצה גם על שרקוטרי (בסטייקים - הסינטה היה משובח): http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1607750 עוד מסעדה עם בשר מעולה מעולה היא מקום של בשר בנווה צדק. איכות הבשר מדהימה. סומנו= אלו מסעדות שכבר אכלת בהן? בכל מקרה ממליצה לך להסתכל קצת בפורום ביקורת מסעדות. ואצלי בבלוג אתה יכול למצוא ביקורות גם על מיט בר, סרגוס, פויקה - וגם הסתכל בבלוג של טיקטאק שבו יש חלק נפרד לבשרים. לגבי מסעדות כשרות יש המלצות טובות על לילית ומיתוס ובירושלים 1868 שהיא יקרה למדי (אך עכשיו מציעה עסקית) - אך בשלושתן לא אכלתי.

לצערי ברובם גם אכלתי

מסה אכן משובחת. לילית ומיתוס אוכל קבוע ברק בשר אני כבר חבר של הגריל מן. 1868 אכלתי מזמן מה לגבי הקומה ה 11 מישהו אכל?

שים לב - מקום של בשר הוא לא רק בשר

הם לא קשורים. מקום של בשר בנווה צדק - יקר בהרבה, עם בשר משובח ממש :)

למעלה