מחפש מפיץ ריח עדין ונעים על מקלות

asafbh

New member
מחפש מפיץ ריח עדין ונעים על מקלות

שלום אני מחפש מפיץ ריח עם בקבוק ומקלות עץ לבית אבל שייתן ריח שאינו חזק,עדין ונעים ולא מאוד דומיננטי שיכול להחניק ושישרה אווירה טובה ונעימה בבית איזה ריח יכול מתאים לי? תודה לעונים

psa

New member
הייא אסף , הפתגם אומר ....

"על טעם וריח...." ואכן כך הדבר . אני אישית מתחברת ללבנדר , לריחות עדינים מאוד לא מתוקים (ונילה , קוקוס ואפילו לא לימון שבאחרים אני אוהבת ) . יש את מסק , לבנדר , כותנה , ריח ים ... צריך להריח את הדוגמיות , אם כי ריחם כבר אינו כפי שהיו בטרם נפתחו. לסיכום , זה טעם אישי והתנסות ..

צפנתי

New member
שלום asafbh וברוך הבא

רעיון נחמד שאני מימשתי בנושא בקבוקוני ריח עם מקלות: לקחתי בקבוק ריק ושפכתי לתוכו נוזל מתרסיס "מרכך כביסה למייבש", ושמתי מקלות רטן שנשארו עודפים מאריזה קודמת. כנ"ל קניתי מטהר אויר "גלייד" ללא גז בניחוח שמצא חן בעיני, שפכתי לבקבוק קטן ושמתי מקלות רטן. עבור בסופר מרקט על שלל תרסיסי מטהרי האויר הנוזליים ללא גז, ואם תמצא משהו שאתה אוהב, תוכל להפוך אותו בקלות ובזול למפיץ ריח...ולמלא מחדש כל פעם שהוא נחלש או נגמר.

צפנתי

New member
הערה על הסידור של מקלות:

לדעתי אם לא הופכים את המקלות פעם ביום זה לא "עובד", כנראה הנימיות של המקלות נהרסת ואין זרימה טובה של הנוזל כלפי מעלה לאידוי יעיל של התירכובות הרייחניות.

צפנתי

New member
עוד רעיון: אם יש לך שמנים אתרים צמחיים

בבית שאתה אוהב (לוונדר/רוזמרין/לימונית וכו') ניתן להכין מהם לבד...נדמה לי שהמתכון הוא 1:1 מים לאלכוהול, לשים בבקובוק םע מקלות רטן. אבל לא בטוחה ביחס. צריך לחפש את ה"מתכון"...

למעלה