מחפש "מפסק" מופעל מיים.. (הסבר)

muler

New member
מחפש "מפסק" מופעל מיים.. (הסבר)

אני אסביר.. יש לי atmor ויש לו בפנים איזה מכלול שבעצם מתחבר על הקו מיים וכשיש זרם מיים זה מותח קפיץ שלוחץ על המגעים באיזה מפסק. הבייה אצלי היא שהמכלול החל לדלוף ואני מפחד לא לקצר את החשמל כולו. האם ניתן לקנותרק את המכלול הזה? או יותר נכון איפה ניתן להשיגו ? מקווה שתעזרו מהר בתודה אריאל מולר

מאגר

New member
לא לגעת פנה לחברה היצרנית שיטפלו

מאחר והמכשיר הזה מאוד מסוכן רק לחברה היצרנית מותר לתקן אותו זו לא עבודה לחובבים וכל מני בעלי ידים טובות.

muler

New member
במה המכשיר כל כך "מסוכן"

עליתי על התקלה ופשוט צריך להחליף את החלק שאחראי על פתיחת הגוף חימום במעבר מיים. זה להוציא מכלול ולהכניס חדש ... אני לא "הנדימן" .. נכון אין לי הרבה ניסיון אבל תעודת עוזר חשמלאי יש לי . נכון כמו שאמרתי הרבה היא לא שווה כי עוד לא הזדמן לי לעבוד הרבה בחוץ כדי לקבל את המוסמך.

מאגר

New member
למרות שאתה חשמלאי מעשי

עדיף שהם יבדקו את המכשיר לאחר התיקון בלחצי עבודה יכול להיות שעקב הצבירת אבן במיכל המים נוצר מצב של לחץ יתר ששרף את המתג ובטוחני כי לך אין את מכשירי הבדיקה והמדידה שיש ליצרן בכדי לבוק זאת. בהצלחה דורון ט

muler

New member
תודה אבל אני עדיין לא מעשי

עדיין חשמלאי עוזר... בע"ה לכיוון חשמלאי הנדסאי . אז מה שרציתי להגיד זה שאין בכלל מיכל מיים נפרד... זה פשוט מעבר מים דרך מיכל שבו יש גוף חימום (שלא כמו בדוד שמש) ויש שם מן מפסק מכני! בשילוב חשמלי. כשלחץ המיים לוחץ איזה פין החוצה והוא זה שלוחץ על הלחצנים של הלחצן ומפעיל את גוף חימום . הבעייה היא לא שהלחצן נשרף! אלא שיש נזילה מהפין הזה שיוצא החוצה, המכשיר עובד מצויין!! פשוט נוזל מיים וזאת בעייה כי אי אפשר לסתום או משהו כי זה מכלול

למעלה