מחפש מקום אמין ברשת לקרוא תהילים

arielfe

New member
מחפש מקום אמין ברשת לקרוא תהילים

אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אתר אמין בו אוכל לקרוא תהילים בזמן עבודתי. אני אשמח אם תחזירו לי תשובה בהקדם.

גוגל

תקיש בגוגל כדלהלן ותיכנס לתוצאת החיפוש הראשונה או השניה ותמצא אתר מדהים של מנחה מעריב, תהילים, ברכת המזון, קידוש לבנה, ברכה אחרונה וכו`

רפי rafi

New member
אהה אתה בישיבה קטנה.

סתם צחקתי אבל תגיד אתה יכול להגיד לי באיזה יום השיעור כללי(ואם אתה רוצה אז לגלות לי גם איפה אתה לומד).

חסוי

גם היום וגם הישיבה חסויים ומסווגים. אגב, ראיתי שכתבת באשכול הסמוך שקנית את הקו ב99. תפרט לי בדיוק. עשית טרייד אין? תפרט הכל ברשותך.

רפי rafi

New member
אז כך

אם ברשותך קו של אורנג פלוס שתי חשבוניות של אורנג (לא משנה באיזה סכום) אז אתה הולך לחנות של סלקום (עדיף איציקפון הוא מחליק ענינים) רוכש קו של סלקום במחיר של 99 שקלים.

תן עוד פרטים

לא הבנתי. הטרייד הוא על הקו ולא על המכשיר? רק להחזיר סים של אורנג` ולקבל סים של סלקום? תסביר בבקשה יותר ברור ותנ גם פרטים על החשבונית ועל תעריפי המסלול מנסיונך האישי.

רפי rafi

New member
הטרייד אין

תשמע אצלי לא היה אף טרייד אין כי איציקפון בחור טוב, ואני לא יודע על מה הטרייד אין , אבל אני דיברתי בסים של סלקום שבוע ואחכ נמאס לי מהם, כי לא קולטים אותם , והאינטרנט שלהם יקר, וזה סתם חברה דפוקה. וכמה שאתה שונא עכשיו את אורנג, את סלקום תשנא פי שתיים.

מה?????????????????????????????????

מה השתנה אצלך בשעה האחרונה. קודם היללת וקילסת את המבצע ודיברת בהתלהבות פתאום אתה שופך עליהם ג`ורה? כנראה יעקב לוי שיכנע אותך... בכל אופן אני בסך הכל ביקשתי לדעת אם החלפת סים מאורנג` לסלקום או שגם מכשיר או משהו אחר.

רפי rafi

New member
אל תקרי היללתי אלא יללתי.

אני לקוח ותיק באורנג אני מאוד מרוצה מהם,לעומת זאת סלקום לא קולטים לא קולטים לא קולטים לא קולטים.

למעלה