מחפש מקום לטיול בן שלושה

מירון1

New member
מחפש מקום לטיול בן שלושה

שבועות בערך בחודש יוני עד יולי.. אשמח לשמוע על מקומות מעניינים...ואולי גם רחוקים. תודה

lady_anne

New member
צריך יותר פרטים, מירון

מה זה רחוק? בשבילי פתח-תקוה רחוקה
ועכשיו ברצינות: קצת יותר פרטים כגון גיל ואיזורים מועדפים יקלו עליך בקבלת תשובה. אני אישית הייתי ממליצה לך לנסוע לאיסלנד אבל כאמור זה קיק פרטי שלי..

מירון1

New member
ליידי אן..האיזור המועדף

הוא דרום הפסיפיק אבל גם אזור האיים הקריבים עד מקסיקו באים בחשבון.. בקשר לגיל אנו זוג בני29 עוזר במשהו?

lady_anne

New member
בקאריביים זה מצויין

אתם יכולים לתפור מסלול שיכלול את סן-מארטין (הצרפתי או ההולנדי), סנט-בארת´ס, ארובה, בונאייר וקורסאו ושיחקתם אותה, רק קחו בחשבון שמדובר באיזור יקר ויוקרתי מאד ומחירי בתי-המלון די גבוהים. מאידך גיסא אין סוף ליופי שם וזה כמו להיות בגן-עדן. אם תצטרך שם של מלון בקורסאו על שפת הים (חול לבן, מים טורקיז, עצי קוקוס, תוכים ענקיים וארוחת בוקר של פירות טרופיים על קו המים) - אני אחפש בשבילך את השם של המלון שהייתי בו. טיול נעים.

מירון1

New member
תודה קודם כל...

מזג האויר שם ביוני-יולי הוא טוב? סליחה על הבורות אבל איפה זה בונאייר וקורסאו.? יש לך הערכה של עלות טיול בן שלושה שבועות ואם זה מספיק? אני ממש מודה לך.

lady_anne

New member
בשמחה ../images/Emo20.gif

מזג האויר שם די יציב כל השנה: עד 30 מעלות ולפעמים גשם טרופי מצחיק. בונאייר וקורסאו משתייכים לקבוצת האנטיליים ההולנדים ונמצאים לא רחוק מוונצואלה. השלטון ההולנדי-לשעבר מתאפיין בארכיטקטורה המקומית, בשפה ובנינוחות של האנשים. מרבית הפעילויות שמות דגש על הים כגון צלילה, שיט, אקוואריומים וכד´. בדקתי מחירים של בתי מלון והערכה של 100-150 דולר לחדר ללילה נשמעת הגיונית. לגבי טיסות תצטרך לברר כשיתקרב מועד הטיול, ולא לשכוח להוציא ויזה לארה"ב בשביל המעבר. לגבי הוצאות לאדם ליום אני מניחה ש-50 דולר יספיקו בנדיבות (בתנאי שאתה לא מתכוון להמר בקזינו). טיול נעים.

למעלה