מחפש מקום ל-4 אנשים לשבוע

childoftime

New member
מחפש מקום ל-4 אנשים לשבוע ../images/Emo140.gif

שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון, כי אני לא מחפש דווקא צימר. אני ועוד שלושה חברים שלי רוצים למצוא איזה מקום שבו נוכל להיות במשך שבוע. אנחנו לא רוצים אוהלים, קאמפינג או אכסניית נוער. אנחנו מעוניינים במבנה פשוט ומרווח, עם מקלחת ושירותים, עם מטבח שיאפשר לנו לבשל לעצמנו את כל הארוחות וכמובן מקרר. אין צורך בטלוויזיה, ג'קוזי, מערכת קולנוע ביתית או טלפונים, כי אנחנו רוצים להיות שקט וניתוק מהסביבה, אבל אם תהיה בריכה בסביבה, מה טוב. צפון, דרום - לא מאד משנה. התקציב הוא בערך 100 ש"ח, כמה גרושים לכאן או לשם זה עדיין בסדר. אולי אתם מכירים משהו שעשוי להתאים לנו? תודה רבה מראש.

ה דרומי

New member
קשה קשה תמורת כזה מחיר 100 ל3

אנשים קשה קשה מצורף קישור אולי ?????????.....

מתת שמיים

בית פשוט ונחמד עם שני חדרי שינה, מטבח לבישול, סלון, טלויזיה, dvd, ואפילו ג'קוזי. לבעלת הבית קוראים יונית והטלפון הוא 04-9870888 מה שלא הבנתי-זה המחיר. האם 100 ש"ח לאדם ליום? אם כן- נשמע לי סביר. הצימר הזה יושב במצפה מתת ויש לי הרגשה שלא תתאכזב. נ.ב. אני לא קשורה לצימר הזה. זו המלצה בלבד. בהצלחה

ShirShir

New member
מצפה רמון מתאים../images/Emo35.gif

כשאתה אומר תקציב 100 ש"ח
, אתה מתכוון שכל חבר ישלם 100 ש"ח ללילה, נכון? תנסה ב"בית דניאלה" במצפה רמון.
אלו דירות קרקע נחמדות, מאובזרות היטב. יש בכל דירה 2 חדרי שינה, מקלחת ושירותים, סלון נעים + טלוויזיה + מזגן, מטבח נוח ומאובזר, מקרר גדול עם מים וחלב ובחוץ בחצר - פינת זולה. מקווה שזה יתאים
גם אנחנו היינו 4 אנשים, הבאנו איתנו נרגילה וגריל קטן והיה כיף

childoftime

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אכן, התכוונתי ל-100 ש"ח לאדם ללילה. אבדוק את ההצעות,

למעלה