מחפש מקום/מסעדה בת"א לאירוע ברית ללא הטקס

טולי1003

New member
בר מצווה

שלום, האם מישהו יכול להמליץ על מקום קטן באזור השרון, לארח משפחה וקצת חברים לכבוד בר מצווה? מדובר בסביבות 100 איש.מחפשים מקום נעים, לא רועש, אוכל טוב ומשחקים להעסיק את החברים של הבן.וכמובן- לא יקר מדי. תודה.

חגגנו בר מצווה בבריכה בבית חירות

בקיץ שעבר חגגנו בר מצווה בבריכה בבית חרות.(ליד מחלף M הדרך). ביום שישי וביום שבת הבריכה נסגרת סביב 18:00. עלות כולל מציל היתה- 2200 ש"ח.אפשרי בתאום מראש גם באמצע השבוע. הזמנו קייטרינג נחמד והיה מדהים.-הילדים היו המון במים-פיזרנו מזרוני ים, כדורים, וכו... המשפחות נהנו גם כן מרחצה בבריכה פרטית. ומי שלא רצה את הבריכה התענג על ישיבה מסביב(יש כסאות נמוכים נוחים) אם רוצים ציוד נוסף יש בקירבת מקום השכרת ציוד לארועים. לדעתי שווה ביותר. צריך להתקשר למזכירות של מושב בית חירות ולדבר עם יפתח. חוץ מזה אשמח לעניין אותך במפגש מיוחד לציון יוצא דופן של שנת הבר מצווה-פרטים תוכלי למצוא בליק בתחתית התגובה. בהצלחה!

התחתנו בבריכה בבית חירות ../images/Emo9.gif

מצטרפת להמלצה

קנינו שטיח בבית חרות ../images/Emo3.gif

לא יכולתי להתאפק נראה לי שצריך להמשיך את השרשור .... ולגבי השטיח כדאי לכם להגיע למקום חנות העודפים של שטיחי כרמל נמצאת שם והמחירים בדיחה!

ווקשה ../images/Emo140.gif

באיזור השרון.... "זינגרס", במושב בורגתא, מותק של מקום עם מדשאות סביב המאפשרות ליצור פעילות לילדים וגם תפריט מעולה! "מקום בלב" ברעננה אחת מהמסעדות ב מתחם ארנה בהרצליה , אפשר לשלב עם שייט לילדים ביאכטות העוגנות שם. ואנחנו היינו לאחרונה בבר מצווה במסעדת קם סון בהוד השרון ,שיש לה תפריט החל מסושי וכלה בשניצלים והיה מוצלח ביותר. לאחרונה ,שמעתי על מסעדה טובה ביפו בשם הזקן והים, המגישה תפריט ארועים עשיר וזול במיוחד. מזל טוב

sysnt

New member
מחפש מקום/מסעדה בת"א לאירוע ברית ללא הטקס

שלום לחברים, אני מבקש את המלצתכם במציאת מקום שאוכל לערוך בו אירוע ברית (משהו קליל עבור חברים קרובים ומשפחה) באיזור ת"א והסביבה. רצויי משהו בסגנון של מסעדה ואולי קצת יותר מזה (לא משהו בנאלי עם המאכלים מלאי שמן ובעלי אותו טעם...) בעבר עשינו באחד מהאולמות אך אני מחפש משהו מעט קליל יותר וחשוב שהאוכל יהיה ברמה סבירה ויותר מזה... כל הצעה/רעיון יתקבלו בברכה.

צא מתל אביב............./images/Emo39.gif

במושב גנות יש מקום הנקרא "קאזה דל סול" גן ארועים קטן ופורח שרות ואוכל במחירים שפויים נגישות וחניה נוחה דרך נתיבי אילון מזל טוב

מורוש 33

New member
עזרה - מסעדות

שלום, אני מאזור המרכז ושבוע הבא אני מגיעה לסופ"ש בצפון אשמח אם תתנו לי המלצות למסעדות טובות באזור הגליל המערבי. המון תודה.

ווקשה ../images/Emo140.gif

אסתושה בכפר לימן, ביתית ונעימה מורגנפלד - מסעדת בשרים בעיקר , כשרה- סגורהבשבת גם היא בכפר לימן אדלינה בקבוץ כברי קצת יקרה אבל מהנה ומיוחדת אצל סמדר בכליל , ארוחות בוקר מוצלחות גיטה בנהריה , ולאורך הטיילת בעיר יש שפע פאבים ומסעדות מכל הסוגים וגם אלומה בתרשיחא בכפר ורדים שיינפלד מסעדה חלבית כשרה וטובה ,והבית של דורון ואם תהיו באיזור קפיצה קטנה לכפר יאסיף לחומוס המיתולוגי של אבו אדהם , ליד השוק בקלאווה ממול אצל אל ואליד ואתם מסודרים טיול מהנה

809080

New member
אטרקציות ארה"ב

אהלן אנחנו נוסעים לטיול משפחות לארה"ב לאורך החוף המערבי (יוטה, נוואדה, קליפורניה, אורוגון, ושינגטון סטייט וונקובר וסיאטל) לקראת סגירות אחרונות אני מחפש עוד אטרקציות מיוחדת ומעניינות להפתיע בהם את הילדים (חובבי אקסטרים ,בני 14, 18, 20) חוץ מכל הפארקים הרגילים (והמתקנים בוואגס). ניסתי גם לחפש מסלול מירוצים (מכוניות דמוי פורמלה) באחת מהמדינות אבל לא מצאתי אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון ובאזור זה יעזור לי מאוד. כמובן שיתקבלו בשמחה גם המלצות על מקומות מיוחדים, תערוכות, פסטיבלים, הופעות שמתקימיים במהלך יולי באחת מהמדינות . תודה רבה

למעלה