מחפש משהו שעוזר למי שיישן מעט...

מחפש משהו שעוזר למי שיישן מעט...

שלום לשוכני הפורום, יש לי שאלה אליכם/ן, יש לי חבר שממסיבות של פרנסה קם כל יום ב03:30 והולך לישון בסביבות 22:00-22:30, אין ברירה, אם הוא רוצה להתפרנס ולהיות קצת עם המשפחה הוא חייב לישון כל כך מעט... הבחור בן 50, האם יש איזשהו תכשיר, מיצוי צמחים, משהו תזונתי שיכול לעזור ומומלץ לקחת במקרה כזה? תרופות הומואפטיות לא באות בחשבון מכיוון שדורשות תפריט תזונתי מיוחד מאד וקשה... אני מחפש משהו שאני יכול לקנות לו במתנה ושיספיק לו לזמן מה... יש דבר כזה, או שמי שלא יישן מספיק, אין מה לעשות?? תודה רבה, ערב טוב ונעים...

vca

New member
מה ה"תכשיר" אמור לעשות, לדעתך ?

האם התכשיר צריך לעזור בפרנסה ? האם להזיז את שעת ההתעוררות או שעת השכיבה לישון ? האם שעות השינה הללו מספיקות לחבר שלך ? האם יש תלונה עיקרית ?

אני מניח שחסר לו שעות שינה...

ואני מתעניין האם יש תכשיר / צמח מרפא שעוזר לגוף להתחדש לאנשים שלא ישנים הרבה - הרי הגוף זקוק לשינה. ברור לי שאין תחליף לשינה שהוא מפסיד, אבל אולי יש משהו שיעזור... ושוב תודה...

vca

New member
כימיקאלים וסמים

למה להתגרות בגוף ? אני מבין שיש אילוצים ואני לא אוכל להמליץ על פתרון שמניח את דעתי במצב זה. דחיפת הגוף אל הקצה, לעבר התהום כמו במקרה זה, אינו בתחומי האחריות שלי ולכן אאחל בהצלחה וכל טוב. דרכו אינה דרכי.

ebony

New member
לא מכירה תכשיר וגם לא מאמינה

בתרופה אחת לכולם או לסימפטום אני הייתי הולכת על טיפול בפרחי באך מנסה לשנות קצת את ההרגלים ופותרת את הבעיה מהשורש אבל בשביל זה האדם צריך להגיע למטפל מוסמך בנושא.... יום טוב ומקסים אבוני

0 אור 0

New member
לעומס חיים רב

כפי שכתבו גדולים וחכמים לפני - אין שום תכשיר שיכול להחליף את השינה. ולאורח חיים כה לחוץ יש השלכות מצטברות לא חיוביות. מקווה שלפחות בסוף השבוע הוא מצליח לנוח. רציתי רק להוסיף שמה שכן יכול לעזור זה פעילות גופנית וסוגי הרפיה ומדיטציה. כמובן שאין יכולת לקום יותר מוקדם או ללכת לישון יותר מאוחר לצורך העיסוק הזה, לכן צריך לבדוק איך ניתן לשלב אותם בתוך אורח החיים: למשל בהפסקות קצרות בתוך יום העבודה, או בין עבודה אחת לשניה - 20 דקות של הרפיה או של פעילות גופנית קצרה, על מנת להחיות מעט את הגוף.

למעלה