מחפש משהי ..

sync25

New member
מחפש משהי ..

בררתי אם עורכת דיין שלי בנושא הגירה חסר 2 ניקוד ל 67 היא אמרהלי שאני מצא משהי אם תואר ראשון כאילו היא בת זוגתי ( לא נשואים) מה שנקרא : Common law partner והיא תוסיף לי ניקוד עד 70 ניקוד וכך גם לא צריך אנגלית מקסמלית .. אני מחפש משהי שרוצה לעזור לי או יש כאן משהי שרוצה להגר גם כן לקנדה והיא במצב כזה כמוני .. אפרפו אני בן 25 !! תחזירו לי תשבוה תודה כול משהי מעוניינת ..

Skyfire42

New member
תשובה בשני מישורים

במישור המעשי - כל מנת להגיש בקשה להגירה כזוג common-law נדרש להוכיח ניהול יחידה משפחתית לאורך זמן. זה נעשה ע"י מסמכים המוכיחים מגורים משותפים, ניהול כלכלי משותף וכן חתימה על הצהרה חוקית שאתם אכן זוג ומשמעותה היא שלאחר המעבר האחד דואג לשניה מבחינה כלכלית או להפך. במישור החוקי/מוסרי - מה שאתה מציע כאן הוא לא חוקי ומהווה הונאה כלפי שלטונות קנדה. אתה יכול למצוא את עצמך מגורש ללא סיכוי להגירה עתידית או אפילו בכלא. חתיכת עורכת דין מצאת לך שזו ההצעה שלה. בשביל מה לך לנסות לתחמן ? אתה צריך נקודות ? תעבוד, תצבור ניסיון ותלמד צרפתית. גם ידיעה ברמה נמוכה יכולה להוסיף לך מס' נקודות שיאפשרו לך לעבור את ה-67. אפשרות אחרת - כחשמלאי יכול להיות שתוכל למצוא מעסיק שיהיה מוכן לתמוך באישור עבודה או הגירה פרובינציאלית. יש ביקוש רב לעובדים במקצועות כאלו באלברטה ו-BC. בהנחה שהמושל"ט לא ימחק את ההודעה הזו - המשך ניסיונות להעלות הצעות בעלות אופי לא חוקי יביא כמעט בוודאות לחסימתך מהפורום. אף אחד לא אוהב תחמנים, לא בארץ ובטח לא בקנדה.

מסיבות חינוכיות אני לא מוחק

אני חושב שהתשובה של סקיי פייר מצויינת. לך תתאהב במישהיא שרוצה להגר, תתחתץן ותבוא בכבוד, או שתשפר את השכלתך, נסיונך, או ידיעת השפות שלך ותשיג את הנקודות החסרות. או שתבוא לעבוד קודם ולעשות PR אחר כך. ב BC מניטובה ואלברטה אפשר למצוא עבודה בכל המקצועות הטכניים ולקבל רשיון עבודה אם אתה עובד נכון ומסודר, על עורכת הדין השו אתה צריך להתלונן בלשכת עורכי הדין, נדמה לי שיש שם כבר כמה תלונות עליה....

tanisha

New member
Please, enough with those ugly hint

If there *are* complaints about her, say so, if you are not sure, don't slander. Imagine that you're a licensed Real Estate Agent and you have a disagreement with someone. Then this guy goes on-line and say "This guy? I heard there are complaints about him in the GTA Real Estate Board" or however it is called. How would you feel ? This is the worse kind of slander. Saying you "Think" that you "heard" that someone has some unproved (yet) complaint about them.

מה צריך להיות יותר ברור?

יש כאן מתלונן ישיר שמעיד במפורש שעורכת דין אחת אמרה לו להגיש בקשת הגירה בתיק משותף עם בת זוג פיקטיבית, כשזה מצטרף לתלונות מפורשות קודמות של המילטון ושל לזרוס על עורכת דין אחת מסוימת שעליה הם הכינו תלונה מפורטת ללשכת עורכי הדין, אני עושה אחד ועוד אחד, ובלי להזכיר את שמה ובזהירות כי אולי יצא לי שלוש, אבל בדרך כלל אחד ועוד אחד זה שתיים, ואני לא מכיר את מי שכתב את הפוסט, אולי הוא המציא את זה? אז אני נזהרו מאד ועדיין לשרשור יש ערך וכל מי שמסיק מסקנות עושה זאת על אחריותו גילוי נאות: אני לא עורך דין ולא מייצג אף אחד בתיקי הגירה.

tanisha

New member
Big difference

There is a HUGE difference between "Prepared a complaint" and "The complaint was submitted and found justified". How easy would it be for someone to prepare a fictional, theoretical complaint about you, as a Real Estate Broker? Very, very easy. How hard will it be to prove it ? Very hard (Since you are going to be a great Real Estate broker !
) I found it astonishing how easy it is to slander and damage the livelihood of someone just because three out of probably hundred of customers are unhappy. As our Old Testament says: Proverbs 18:21a) "Death and life are in the power of the tongue).

tanisha

New member
So , who was this lawyer?

So , who was this lawyer? Let us know, so we can all avoid that lawyer. Somehow it sounds weird that a lawyer will say something like this. A lawyer should be a complete idiot to do that. Usually complete idiots don't pass the bar exams. So, who was it? It would be significant help to people in this forum if they know to avoid this kind of advice!

למעלה