מחפש משחקים, סדנאות o.d.t

shyrb

New member
מחפש משחקים, סדנאות o.d.t

שלום לכולם, שמי שי רבינו ואני מחפש משחקים מגניבים, מטריפים מצחיקים. משהו חדשני שאין בארץ, חוויה מדהימה ולא סטנטרטית שעברתם. אתר מעניין או חברה בחו"ל שעושה פעילות מדהימה וחדשנית לקבוצות אשמח לקבל אינפורמציה בנושא למייל שלי [email protected] בברכה שי

סופ"ש בתל אביב

שני זוגות בני 50 מתכננים ללכת למוזיאון בששי בשבת רוצים ללכת לטייל בנמל. מה לעשות במקרה ויהיה גשום ? אשמח לעוד רעיונות. אוהבים מוסיקה ואמנות.

monica13

New member
צופר

טיול ברכב רגיל או רגל קל באזור צופר כולל ילדים קטנים 2-4

ווקשה ../images/Emo140.gif

וגם כדאי מאד לקחתם לקבוץ לוטן יש בו פעילות אקולוגית מותאמת לילדים חי בר יטבתה מתאים אף הוא לגילאים אלו ועוד רעיון בקישור המצורף

mother1

New member
מחפשת מסעדה עם חדר פרטי לארוע של 30 איש

עדיפות בצפון , אשמח לשמוע מנסיון( לחיוב ולשלילה)

רמת הגולן נחשב צפון?../images/Emo4.gif

יש לי בשבילך מקום גוטה גוטה, אני עצמי כבר מפנטזת עליו שנים! ביקב אלעד יש חדר ארועים חב"לז אם תרצי פרטים אשמח לספר לך על המקום המושג צפון הוא רחב לתושבי תל אביב הצפון מתחיל מחדרה והלאה תצטרכי לפרט ונשמח לעזור.

לצאת מהשגרה.

היי כולם, מחפשת רעיון לערב בנות קצת אחר. מדובר בקבוצה קטנה של שש שבע בנות, גיל ממוצע 45. התחברנו לא כל כך מזמן, לא מכירות לעומק תודה מראש

צאנה הבנות וראנה ../images/Emo68.gif

אני חושבת שמפגש במקום שקט ואינטימי כגון בבית של אחת מכן, על ארוחה משותפת שכל אחת תיטול בה חלק עשוי ליצור את הקשר המיוחל. אם יש למישהי כשרון או ידע בנושא מסויים היא יכולה לחלוק בו בהזדמנות זו ואם יש לכן אפשרות קחו מרצה בנושא/ או הרשמנה לסדנא חד פעמית שעשויה לענין את כולן

למעלה