מחפש משחקי נוסטלגיה ל PS1

Sheriff

New member
מחפש משחקי נוסטלגיה ל PS1

שלום חבר'ה אני רוצה לשחזר רגעים יפים מכיוון שמהגסון שלי מגמגם מאוד וגם קלטות המשחק אני מחפש דרך כלשהי להשיג משחקי נוסטלגיה ל סוני1 אני מעדיף להוריד ועדיפות ראשונה היא למשחק סופר מריו 3, אני חייב לחוות שוב את המסכים, את העולמות ואת ה 5 פסילות שמקבלים על 3 כוכבים :) מי שיכול לעזור לי עם זה אודה לו מאוד!

XplowBoy

New member
תשמע

יש דיסק לPS1 שיש בוא מלא משחקים של מגאסון... אין שם סופר מריו 3 יש שם סופר מריו 1 ועוד מלא משחקים שונים... עכשיו בדקתי פעם את הדיסק הזה והצלחתי להפעיל את הרומים שבפנים עם אמולטור של מגאסון... בקיצור מה שאני מציע זה שתוריד את הדיסק תארוך אותו ותוסיף בעריכה את המשחק הזה... את הדיסק הזה אתה יכול להשיג באימיול ed2k://|file|PSX.-.NES.Emulator.IMBNES.1.3.2.with.3720.roms.[frankysan].rar|293361285|938E31C5AB0C7724D4EF4F5B7F10AC1E|/ זה לינק לקובץ שמצאתי באימיול תסרוק את כל הרומים שלו עם אין סופר מריו תערוך את הדיסק ותכניס את סופר מריו במקומו

XplowBoy

New member
יש מצאתי משהו מצוין בשבילך!

תראה מצאת את האמולטור של NES לPSX באתר הזה http://imbnes.gamebase.ca/downloads.htm אני עכשיו בודק איך הוא עובד ולדעתי הוא עדיף מהלינק שהבאתי לך לאימיול

XplowBoy

New member
אווי זה נראה מזה פשוט וקל

אני בונא לי גם דיסק של משחקי מגאסון!

phoenix2000

New member
יש אולי גם משהו...

שצורב שמפעיל משחקי N64 בעזרת אימולטור בסוני 1?

XplowBoy

New member
חחח אלוואי

יש אמולטור שמפעיל משחקי מגה דרייב על PS2 וגם אמולטור שמפעיל משחקי סופר נינטנדו על PS2 אבל לא אי אפשר לשחק N64 על PSX פיי עם זה היה פועל... חבל על הזמן הייתי צורב את כל המשחקים של N64 בכל הגירסות על דיסק אחד!

Sheriff

New member
חח מכל הבלאגן הזה לא הבנתי כלום

החלום שלי פשוט, לחרוש על מריו3 בסוני1 שלי :) חח אני לא מבין כ"כ בענייני הרומים והאמולטורים פעם התעסקתי בעניין, מצאתי מריו3 לסוני, אבל המשחק מלא באגים ובעולם 3 במסך 2 לא רואים את הדמות ואי אפשר לעבור תמסך ופה מסתיים הכיף :\ מישהו יכול בבקשה(!) לקשר אותי ישירות להורדה ?

XplowBoy

New member
טוב תשמע...

אתה מוריד את התוכנה הזאת ואתה מוריד כמה משחקי מגאסון... אני הייתי מציע לך לחפש חבילות הגדולות של משחקי מגאסון כי(סתם דוגמא) 106 משחקים שוקלים 12 מגה =\ אני הורדתי חבילה ענקית של משחקים מהתוכנה אימיול היה שם 750 משחקים וצימצמתי מהם קצת כי נאי לא שם דאבלים ואני שם רק משחקים טובים, עכשיו נגיד כמה השגת כמה משחקים אתה רוצה לצרוב אותם על הדיסק ולשחק בפליישטיישן, אתה פותח את התוכנה למעלה בצד שמאל יש לחצן כזה תלחץ עליו ואז תסמן את התקיה עם המשחקים שאתה רוצה לצרוב ואז למטה בצד תלחץ על ליצור קובץ ISO אחרי שיצרת תצרוב את המשחק עם התוכנה נירו זהו... (אתה יכול לכניס לדיסק אחד מלא משחקים אז אל תמהר לצרוב)

Sheriff

New member
הא..

עכשיו זה קצת יותר ברור אבל אני בכלל לא יודע מאיפה להוריד משחקים כדי להשים אותם בתוכנה אתה יכול להפנות אותי לאתרים בבקשה?

למעלה