מחפש משחק ארקייד ישן

Azurnik

New member
מחפש משחק ארקייד ישן

אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחקי וידאו במלון ספורט באילת(פעם הייתי הולך לשם הרבה), והיה משחק אחד שאהבתי במיוחד, היו במשחק 2 קרטיסטים תאומים, אחד מהם לבש חליפה אדומה והשני חליפה כחולה, הם היו הולכים ונלחמים בצורה התלת מימדית המוכרת כמו המשחקים של צבי הנינג´ה והסימפסונים, אבל ההבדל העיקרי היה שהם יכלו לפוצץ ארגזים וקופסאות ולהרים כלי נשק... עד כמה שאני זוכר לאחד התאומים קראו ביל...

ET2k

New member
דאבל דרגון

אחד מהמשחקים היותר מפורסמים בסגנון,יש אותו כמעט לכל מערכת משחק,אבל גירסת הארקייד היא הטובה ביותר.

Azurnik

New member
גם אני חשבתי שזה דאבל דראגון בהתחלה

אבל לא מצאתי גרסא של המשחק שנראית כמו המשחק שאני זוכר

Azurnik

New member
כבר הורדתי את שלושת המשחקים למיים

וזה לא אחד מאלה... אבל התמונה שבהודעה שלך מתאימה לזיכרון שיש לי מהמשחק... מאיזו גרסא התמונה?

AxBattler

New member
נראה לי ששיחקת ב PLAYCHOICE10

אלה מכונות פרימיטיביות שבליבן היתה קונסולת נינטנדו 8 ביט. נראה ששיחקת בדאבל דרגון 1 או 2 ל NES.

Azurnik

New member
היה לי דאבל דראגון גם במדמה נינטנדו

וזה לא זה... אני זוכר שבמכונה אם הייתי לוחץ על הכפתור סטארט(הלבן עם הציור של האיש בד"כ) זה היה מחליף בין 3 משחקים, המשחק שדיברתי עליו בהתחלה, משחק נוסף דומה אבל הפעם הלוחמים הם רובוטים ועוד משחק שלישי שאני לא זוכר אותו...

shakedunay

New member
יש לי תחושה שאתה מדבר על robo army

ל neogeo. תגיד, היה קטע במשחק בו השחקן שאיתו אתה משחק יכל להפוך לכלי רכב?

AxBattler

New member
אם זה באמת מכונת ניאו גיאו עם החלפת

...משחקים אז יתכן מאד שהמשחק עליו אתה מדבר הוא MUTATION NATION. ראה תמונה מצורפת.

Azurnik

New member
כן הייתה אפשרות כזאת...

אבל למרות שהמשחק הזה יפה ואני אוריד גם אותו... זה לא מה שחיפשתי... וזה גם לא נראה לי mutation nation...

Azurnik

New member
בסוף המשחק היה:....

ninja combat אם לא הייתם אומרים לי שזה כנראה ניאו ג´יאו לא הייתי מוצא בחיים... תודה!

למעלה