זה מאד פשוט
על במקום חלב ממירים במים, וגלוקוז?????? לא שמים במלבי. תעשה/י ככה: על כל כוס מים 1 כף קורנפלור ו-1כפית סוכר ו- 3 טיפות מי ורדים. על אש נמוכה, שמים בסיר מים לפי הכמות הרצויה, בכוס נפרדת ממיסים את הקורנפלור במעט מאד מים,מוסיפים לכלי שעל האש.מערבבים,מוסיפים את הסוכר ומערבבים. עומדים ליד הכלי וממשיכים לערבב כדי שלא יהיו גושים, כשמרגישים את התערובת מסמיכה מאד, מורידים מהאש. מצננים קצת, ואז שופכים לקעריות או כוסות הגשה,מכניסים למקרר עד שמתקרר לגמרי והמלבי הופך לקפיצי כמו ג'לי. מוסיפים מעט קוקוס,בוטנים/אגוזים קצוצים, ותרכיז פטל. ואוכלים.