לא הכנתי אבל
לא רואה מאיזו סיבה זה לא יעבוד כמו למלא באורז?
לפני שבועיים עזרתי לחברה למלא עלים באורז, נשארו לנו עלים והחלטתי למלא אותם בגבינה שהיא מכינה בבית ואף כי מעולם לא הכנתי כאלה קודם זה יצא מעולה לטענת הטועמים.
לעניננו אני הייתי קולה במחבת שקדים קצוצים/ אגוזים שבורים מערבבת עם בורגול שטוף, מוסיפה עגבניות מיובשות מקוצצות ועלים כלשהם- שמיר/ בזיליקום/ אזוב...קצוצים קטן. מלח פלפל שחור. ממלאה מגלגלת. מניחה בסיר רחב על מצע עבה של עגבניות טריות מקוצצות גס, הרבה שום ואולי גם בצל. אחרי שהנחתי הייתי ממלאה מים שיכסו את העלים אבל רק עד לשם , מוסיפה מעליהם עוד שכבת עגבניות בקוביות, מלח פלפל מעט שמן זית ומיצלימון סחוט.
בתחתית הסיר יכוליות שאם היו לי עוד מיובשות הייתי קוצצת ומוסיפה כדי לתמוך את הארומה העגבנייתית המתוק חמוץ., מבשלת על אש קטנה מכוסה היטב או אופה בתנור, מדי פעם דואגת להוסיף מים אם נוצר צורך.
עם אורז זה עבד מעולה. האורז לא בושל מראש!