מחפש מתכון לפונצ' חם

1Seeker

New member
מחפש מתכון לפונצ' חם

אהלן, אני מחפש מתכון לפונצ'.משהו חזק ומתוק לסדר גודל של כ20 איש. בנתיים החלטתי להוסיף - יין אדום - ליקר טריפל סק וקינמון. להרתיח על האש שיגיע למצב - חם ותוסס - לא לכדי רתיחה. על מה הייתם ממליצים?

דברים שאפשר להוסיף

הייתי שם במקום טריפל סק חצי בקבוק תרכיז תפוחים של סיידר הגליל (אפשר אולי קצת טריפל סק), להוסיף מעט ציפורן, תפוחים אדומים חתוכים דק-דק, ומים (אחרת ייצא מתוק מידי בגלל התרכיז).

1Seeker

New member
האמת היא שאני רוצה קצת לחזק

אהבתי מאוד את התפריט אבל נראה לי שהוא מתאים קצת יותר לקבוצה מצומצמת של אנשים ולא למסיבה. עוד אפשרויות שחשבתי להוסיף למשקה: -שנפס אפרסק (ארטיק) 350 מ"ל - לחיזוק -כדי לחסות את התפוחים - תרכיז סיידר הגליל 1.5 ליטר. למינון עם טעם. את כל זה אני מתכוון להוסיף ליין האדום ולקינמון. יש אפשרויות אחרות לחיזוק?

קבל מתכון על רמה

4 מנות יין אדום יבש 2 מנות יין אדום מתוק(פטישים) 1 מנה מיץ תפוזים רום לחיזוק לפי הטעם קצת ליקר פרפר אמור קצת ליקר שרי קינמון ציפורן דבש סוכר תפוזים ולימונים חתוכים לערבב הכל בסיר אסור שיגע לרתיחה!!! את הסוכר להוסיף בסוף כדיי שלא יצא מתוק מידי! המתקון בסיסי אפשר להוסיף דברים להוריד ולשים מכל דבר לפי הטעם שלכם להגיש בקערה חם(מעלה אדים אבל לא רתוח!) אפשר ומומלץ עם קערה מחוממת בעזרת פינוקיו (נר לחימום) בתאבון

1Seeker

New member
בסופו של דבר נאלצתי לאלתר

יין אדום - הר החרמון של ירדן - בקבוק שלם ליקר - מלונים מיץ רימונים אגסים חתוכים שלוש מקלות קינמון יצא די מעניין. תודה על התגובות

למעלה