הנה מתכונים לפטריות ממולאות
אני מכירה שני סוגים של פטריות ממולאות, שתי המליות הן על בסיס גבינות. 1. פטריות ממולאות בעבינת עיזים: 1 סלסילת פטריות שמפיניון גליל גבינת פרומעז (גבינת עיזים רכה) פרורי לחם לציפוי 1 ביצה מלח ופלפל שמן עמוק לטיגון אופן ההכנה: שוטפים את הפטריות היטב, מסירים את הרגל של הפטריות וממלאים את השקע שנוצר בגבינת עיזים רכה. טורפים את הביצה עם פלפל ומלח לפי הטעם, טובלים את הפטריות הממולאות בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. 2. פטריות במלית גבינה צהובה וצנוברים סלסילת פטריות שמפיניון 100-150 גרם גבינת צ`דר או גבינת קשקבל מגוררת דק פירורי לחם לציפוי ולעיבוי המלית 1 בצל ירוק קצוץ דק 50 גרם צנוברים קלויים 1-2 כפות חמאה 1 ביצה מלח ופלפל לפי הטעם שמן עמוק לטיגון אופן ההכנה: מערבבים את הגבינה המגוררת, הבצל הירוק והצנוברים מוסיפים מעט חמאה מומסת ומעט פירורי לחם ומערבבים עד שנוצרת מלית מאוחדת. מסירים את הגבעולים מהפטריות וממלאים את השקע במלית הגבינה. טובלים בביצה טרופה ןמתובלת במלח ופלפל ומצפים בפירורי לחם. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. זהו. אני מקווה שזה הכיוון אליו חתרת. אם לא, תן לי עוד אינפורמציה ואמצא לך מתכון אחר. ענבל.