פול ככל קטניה
יהנה מהשריה אחר כך בסיר לחץ חצי מהזמן שבדרך כלל
לרסק במעבד מזון, להוסיף הרבה ירוקים, כוסברה מתאימה להפליא, כמון, כורכום, מלח פלפל , קישוא טחון או דלעת, בצל טחון . להדביק עם קמח מאש.
בסיר להניח ירקות לרוב- פרוסות גזר קוביות ראש סלרי וגבעוליו, פרוסות שורש פטרוזיליה, גזר, דלעת, קישוא... להניח קציצות מהתערובת, לשפוך מעל עגבניות מרוסקות טריות או מקופסא אם בקופסא עסקינן להוסיף מלוא הקופסא מים בזהירות , אם טריות כוס מים תספיק. לתבל- זרעי כמון, למי שאוהב זרעי כוסברה, פלפל שחור,מלח ומעט סוכר. לבשל יחד עד שהירקות רכים