לא הסתכלתי על הסרטון
אבל אם מדובר בתאילנדי מוקפץ הרגיל שמוכרים בדוכני פסטיבלים וכו' יום אחד הסתכלתי על מישהו שהכין לי (באיזה באר מזון מהיר שכבר לא קיים) וגיליתי שזה ממש פשוט. תחתוך את הירקות שאתה רוצה, יותר נחמד כשהן חתוכות לרצועות דקות. הולך גזר, פלפל, בצל (שאני חותכת דווקא לא רצועות ולא קטן), תירס גמדי מקופסת שימורים, כרוב, נבטים (השמנים).. אני מנסה לחשוב על איזה עוד ירקות אפשר לדחוף פנימה ולא מצליחה כרגע, אבל בטוח שיש עוד. אם אתה מעוניין בקוביות טופו בפנים, פשוט תחתוך אותו לריבועים או מלבנים (שבעובי לא עולים על ס"מ וחצי) ותשרה ברוטב סויה בשביל שיקבלו קצת טעם. בווק (אם אין גם מחבת עובדת) מחממים שמן אם שמים גם טופו רצוי לטגן אותו דקה שתיים לפני שמוסיפים את שאר הירקות. מוסיפים את הירקות, טיגון קל עם בחישה, מוסיפים קצת רוטב סויה, וקצת (על 2 מנות לא יותר מכף אחת או שתיים) של ממתיק: סוכר, דבש או סילאן. אחרי הוספת הממתיקה נותנים עוד בחישה כדי שיגיע לכל הירקות ומורידים מהאש לצלחת. ההקפצה בעיקרון היא טיגון מאד קצר- הירקות אמורים להשאר חצי חיים ועם פריכות. יש כאלו שמעדיפים לתת לזה להתבשל לגמרי וזה עניין של טעם. בגלל רוטב הסויה אין צורך בכלל במלח.